Lekopik a tetoválás az ujjamról?
Figyelt kérdés
Az ujjamra szeretnék tetoválást, de a tetoválóspasas azt mondta, hogy két hónapon belül lekopna és elcsúnyulna. Komolyan így van? Két hónap alatt elkopik? És ha igen, akkor nagyon undorítóan néz ki utána? Tapasztalatokért hálás lennék. Előre is köszi.2012. márc. 5. 17:44
1/10 anonim válasza:
osztálytársamnak, az van oda írva, hogy love, és neki kidobta a bőre. nem az, hogy csúnya, csak az L-bető lekopott, és olyan, mintha ove lenne ráírva.
2/10 anonim válasza:
az egyik osztálytársamnak van a mutatóujja belsején egy "Love" felirat. körülbelül 1 hónap alatt rettentően elcsúnyult. teljesen kikopott, szinte elmaszálódott. lehet hogy neked nem kopik el ennyire, de lényegesen fog fakulni. azt sem lehet mondani, hogy a bőre a szörnyű, mert a hasánál is van és ott teljesen szép. egy másik osztálytársamnak szintén megkopott. nem lebeszélni akarlak róla, mert a te döntésed. sőt, nekem is van az al- és felkaromon is, de az ujjamra soha nem csináltatnék, mert tényleg megcsúnyul.
3/10 anonim válasza:
Nem hiába mondta a tetováló, ilyen a rendes mester! Fogadd el a tanácsát, mert igaza van. Az enyém is sokakat lebeszélt már, a kéz a legigénybevettebb testrész.
4/10 SzilKa válasza:
Szerintem is hamar kopik és megcsúnyul... Hiszen eléggé igénybevett terület a tenyér és az ujjak, naponta többször is mosod, satöbbi. Arról nem is beszélve, hogy a legfájdalmasabb terület az ujj oldala. Hallgass a kollégára! Ez úgyis csak egy múló divat...
egy tetováló
5/10 anonim válasza:
Nekem egy csoporttársamnak van az ujján egy betű. Nem tudom, milyen rég óta van meg neki, én másfél éve ismerem, azóta nem láttam, hogy lenne bármi baja is a tetoválásának.
6/10 anonim válasza:
Az igaz hogy a belső részen hamar kikopik, viszont a külsőn éveken át szép marad.
7/10 anonim válasza:
nekem is van, 2 ujjamon is. most volt február végén 2 hónapos. tényleg kopik, már kékes színű és vastag is, kissé életlen, de nincs durván elfolyva :(
19L
8/10 anonim válasza:
Nekem 6 éve van a kéz fejemen meg a tetoválás , semmi baja !!!!!!!!!
9/10 anonim válasza:
a kézfej azért más, mint az ujj.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Inkább a csuklómra teszem, ott biztonságosabb. :)
2012. márc. 9. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!