Mi a véleményetek erről a tetoválásról?
Figyelt kérdés
Azon vaccilalok h csuklora v lapockara keruljon...(felkaron is gondolkozok, bar az tul gengszteres hely:D) elso tetko lesz, de a fajdalmat leszarom. Inkabb az elrejtese fontosabb. Ja es h kb mennyibe kerulhet ez a ketto: [link] es [link] 2012. márc. 4. 23:06
1/14 anonim válasza:
Csuklóra,amúgy jól gondold át,lehet pár év múlva már megunnod a bandát :/
2/14 A kérdező kommentje:
hát, igazából a tetkó kisebb részt jelentené azt h bírom az együttest (sőt régebben imádtam, az életem volt) legfőkébb azért erre esett a választásom mert rengeteg eseményt, élethelyzetet tudok kötni hozzá. és felnőttkoromban ez emlékeztetne a fiatalságomra:D már egy 2-3hónapja tervezem h megcsináljam, és fejben asszem eldőlt a dolog nem hiszem h megunnám, mert nem divatból raknám fel. ja és ami még lemaradt az egészből 18/F
2012. márc. 4. 23:35
3/14 anonim válasza:
Darabja 5 ezer (Invictus szalon, Budapest), ha olyan szalonba mész, amúgy el tudnak kérni 10 ezertől 20-ig bármennyit, alapárként.
Csuklót nem ajánlom, túl látható, még eléggé lenéznek minket, vagy lapocka vagy váll akkor.
22/L (tömve tetkókkal és még többel majd egyszer :D )
4/14 A kérdező kommentje:
csukló lenne a legjobb. :( sajna tényleg feltűnő, és takarni se lehet egy egyszerű pólóval. lehet merész leszek és bevállalom, még nem tudom. :S amúgy nem tudom mennyire változó a minőség szalon és szalon között, mert haverom ismerőse tetovál -igaz nem szalonban- olcsóbb is. haveromnak csinált 5ezerért egy kb 20centis nonfiguratív cuccot, ez se lenne ott sokkal drágább, csak hát mivan ha szar lesz... pécsen nem valami nagy a választék, és elég drágák is... lehet inkább jobban zsebbe nyúlok ha már egy életen át viselni fogom.
2012. márc. 5. 00:23
5/14 anonim válasza:
Az Invictus viszont tényleg jó, és olcsó is.
6/14 anonim válasza:
nagyon jó:) szerintem csuklón nézne ki jobban.
7/14 anonim válasza:
Szerintem a lapockán könnyebben eltakarható lesz majd később,ha esetleg olyan munkahelyed lesz,ahol ezt nem tolerálják.Különben a nyári melegben is hosszú ujjú ingben/pólóban kell majd járnod.És én azt is javasolnám,hogy 2 hónapnál sokkal többet gondolkodj a dolgon,legalább fél évet,ha nem egy évet.Ha még mindig tetszik,akkor csináltasd meg,szerintem megéri picit várni,úgyis egész életedben viselni fogod.
8/14 anonim válasza:
Csuklòcsuklóó..:D legyeel bevallalós;):PP
10/14 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat. :D
2012. aug. 2. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!