Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tetoválás után a bőr tisztán...

Tetoválás után a bőr tisztán tartására jó a babaszappan?

Figyelt kérdés
Ajánlották a Clarasept-et, viszont olvastam, hogy a babaszappan is megfelelő. Aki tudja, írjon. Köszönöm!

2012. márc. 7. 12:25
 1/8 anonim ***** válasza:
39%

Én az enyémet míg heges volt bepanthenel kentem vékonyan.

Fürdénél foliáztam 2-3 napig,aztán utána normálisan azzal a termékkel fürödtem amivel elötte.De mondjuk ha a hátadon,van a tetkó,akkor azt nyilván nem tudod vízmentesen foliázni!

Nekem a bokámon van,azért tudtam!

Szerintem vegyél bepanthent ,nekem gyönyörüen rendbehozta.Nem is hegesedett nagyon.

A lényeg,hogy ne hagyd kiszáradni!

És a szappan bizony szárít!

Mindig kend,de csak vékonyan!

2012. márc. 7. 12:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi, Bepanthen krémet természetesen veszek. Azt olvastam, hogy néha nem árt lemosni róla ezt a nyúlós valamit, és ehhez a Clarasept a legjobb. Fertőtlenítő szappan és antibakteriális. Javasolták erre a célra a babaszappant is, ezért kérdeztem, hogy jó-e. Vagy elég csak tisztavízzel leöblíteni és papírtörlővel felitatni a vizet?
2012. márc. 7. 12:49
 3/8 anonim ***** válasza:

ÉN mindig első pár napban sima vízzel mosom csak le, kb 1 hét után már erősen felvizezett tusfürdőt is használtam.

Nekem csak a tiszta vizet ajánlotta a mesterem, ez meg is felel a tetoválásaimank. Viszont, ha olyan helyen vagyok, ahol nem tudom lezuhanyoztatni, babapopsitörlővel törlöm. Végülis az a lényeg, hogy alkohol parfümszármazék ne legyen benne.

2012. márc. 7. 14:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Konyhai papírtörlő megfelel a célra?
2012. márc. 7. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mert az eléggé porzik és belekennéd csak a sebbe. Fogalmam sincs, hogy mekkora kárt okozhat a tetkóban, ha egyáltalán lényeges-e. Az a gond, hogy talán túl óvatos is vagyok a minták gyógyulása alatt:).
2012. márc. 7. 21:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mikor készűlt a tetkó,a felesleges festéket sima konyhai papírtörlövel törölte le.

Nem lesz tőle baja a tetkónak,de vegyél popsitörlőt ha ennyire aggódsz!

Arra figyelj,hogy a gyógyulási idő alatt,mindig tiszta kézzel nyúlj hozzá,az első pár napban ne túl sok víz érje,és mindig krémezd be vékonyan,így nem fog kiszáradni,és nem mellesleg elöbb gyógyul!Fürdésnél egy törölközőt vizezz be és töröld át,de erre jó a popsitörlő is.

ha ezeket betartatod nem lesz baja a tetkódnak.

2012. márc. 7. 21:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát veszek valami minőségibbet. Valami jó drága Zewa talán már nem fog porzani :)
2012. márc. 7. 21:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem, akkor marad a popitörlő. Köszi a válaszokat!
2012. márc. 7. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!