Szerintetek szep ha egy lanyon van egy 15-20cm tetovalas?
Figyelt kérdés
szeretnek egy tetovalast az oldalamra de tudni szeretnem hogy szep ha egy lanyon van egy ekkora?2012. márc. 7. 14:02
1/16 anonim válasza:
A tetoválás NEM SZÉP. Sehol, semekkora, senkin. De tényleg.
3/16 anonim válasza:
Én is akarok:) Szerintem szép, de könnyű elrontani, ha valami béna mintát választ az ember...az nagyon csúnya is tud lenni. A barátomnak több is van, szerintem jók. A teljes test tetoválósok is nagyon szépeket tudnak csinálni.
19L
4/16 anonim válasza:
az utolsó mondat nem sikerült...azért remélem érted:D
5/16 anonim válasza:
Attól függ hogy milyen dolgot ábrázol a tetkó. Mit szeretnél? Amúgy nekem bejönnek a tetkók, lesz is vagy 5 db.
6/16 anonim válasza:
Ez stílustól függ. Nyilván Kat von D-nek nagyon jól áll, hogy agyon van varrva, de más már bohócnak tűnhet még egy kisebb tetkóval is. És ne felejtsük el, hogy ha terhes leszel, az oldaladon a minta már nem is minta lesz, hanem valami nonfiguratív ocsmányság.
7/16 anonim válasza:
A mintától függ, hogy szép-e avagy sem. Meg a stílusodtól. Ha bakancsos rocker vagy, és szögesdrótot szeretnél, na az nem szép. Ha nőies bájosság vagy, és pl. cseresznyefaágat tervezel, az szép és szexi (:
8/16 A kérdező kommentje:
a terhessegtol tenyleg el deformalodik a tetovalas?
2012. márc. 7. 14:20
9/16 anonim válasza:
1# milyen okos. nyilván még nem hallott az egyéni izlésről
10/16 anonim válasza:
Ha megterhesetlenedsz, olyan lesz, mint volt.. Persze ha nem maradsz bálna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!