Fiúk, milyen tetoválás és piercing tetszik egy lányon?
piercing: ajak,vagy köldök
tetoválás: valami szép,ami jól áll neki,lepkék vagy nemtom.. :D
Nekem sem tetszenek ezek egy lányon. Legalábbis én azt szeretem, ha lány tiszta, és nincs kilyuggalva. A tetkó nekem mindig olyan hatást kelt, mintha ápolatlan lenne, akármit ábrázol, egy sötét szennyeződésnek látom rajta. Férfin ok, keményebbnek néz ki tőle, de lányon... hát ő is keménynek nézki, de nőiesebbnek semmiképpen!
Piercingnél hasonló a helyzet:
Semmilyen... Majd megnézheti magát 10 év múlva vagy éppen nagymamaként az előttem író barátnője.. :S
19/L
kimondottan nem tetszik, szóval a legjobb ha nincs. de ilyen apróságok lehetnek akár szépek is. pl. csuklón egy csillag, vagy hasonlók. a csípős tetoválások amiket sok csajon lehet látni az engem taszít, nagyon tucat... egy csajon láttam egy gyönyörű hatalmas egész hátas gésa tetoválást, nem mondom, hogy nem tetszett, de ha nagyon komolyan gondolom egy lánnyal, esetleg gyermekeim leendő anyja, akkor nagyon ne. bár nem kizáró ok, de jobb ha nincs.
egy nyelvpiercing is elmegy még, de tágítók meg orrpc az nekem már sok. nekem van a lábamon egy elég nagy, de barátnőmön az már más dolog én sem vagyok szétvarrva.
22f
tegnap 17:25
Hát ha eddig nem bánta meg akkor mind1.. De nagyon sokan vannak úgy, hogy olyan személyes dolgokat tetováltatnak ami pl a szerelmüket jellemzi és a kapcsolat véget ér egy pár év múlva az meg szerintem nagyon gáz :/ pl én se járnék egy olyan sráccal akinek mondjuk a karjára van tetoválva, hogy "one love" vagy "i love you" vagy "always forever" :D mert akárhányszor odanéznék, tudnám, hogy nem miattam csináltatta hanem más miatt...
Mondjuk amit nem tartok hülyeségnek az az, hogy ha valaki a gyerekei nevét,képét tetováltatja magára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!