Tetovalas és piercing? Csak nekem nem tetszik?
vannak szerintem ízléses tetkók, piercingek..:)
egy olyan tetkó ami kisebb és van valami jelentése gyönyörű tud lenni:)
de egy ilyen egész hátas borzalmas tud lenni:S
a piercing is..kis mennyiségbe nagyon szép, de ha valakinek mindene át van lyukasztgatva az undorító..:)
14/L
én a köldökpiercinget találom undorítónak főként.
tetoválást meg alapból nem kéne
nekem van pár piercingem, és tetoválást is akarok, csak még konkrétan nem, h mi is lesz az. nekem 1 lesz a lábszáramon.
nekem tetszik, de csak a jól elkészített tetoválás. a nonfiguratívoktól hányni tudok..mi értelme..:S
a párom meg tetováláspárti, ő pl. magának piercinget nem rakatna be soha, de az enyéimet szereti ;)
:)
mindenki azt rakasson magára, amit csak akar. a piercingben az a jobb, h ha megunja az ember, kiszedheti és kész.
Nekem kifejezetten tetszik, pc-m van, tetkóm MÉG nincs, de remélem mihamarabb lesz. Imádom a suicide girl-öket, az én stílusom is eléggé feltűnő: minél extrémebb, annál jobb.
Persze ízlések és pofonok. Nekem bejön, neked meg nem. Elég felesleges kérdés volt, mert szeirntem tudod, hogy nem csak te vagy ezzel így.
nekem pici korom óta tetszik, ez számomra egy művészet. :D
akinek nem tetszik, ne nézzen, én lesz*rom, aza lényeg, hogy nekem tetszik az a 4 piercing és a tágitók, amik rajtam vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!