12 évesen baj ha csak szempillaspirállt és Labellot használok? Atöbbiek csúfolnak hogy nem vagyok sminkelve
Jaj istenem semmi baja nem lesz...!
Én szájfényt szoktam használni,nagyon-nagyon-néha szempillaspirált kb. 2 havonta 1×...de szájfényt mindennap...Semmi bajom;) Jah és én is 12 vagyok:)
Szerintem ez hülyeség. Nálunk (egy rakás hatodikos) sminkel vagy öt ember (kihúzza a szemét, feltesz egy kis spirált) és vannak páran, akik kikenik az egész arcukat. De nálunk azok a legszebbek, akik csak addig süllyednek, mint te.
Mi azokat csúfoljuk, akik rendszeresen kikenik magukat mindenféle rikító meg fekete színekkel. Szóval emiatt nem kell aggódnod, neked van igazad :)
Nem értem, miért kell ezt a "kislányt" így leoltani?! Ti nem volttatok kiskamaszok? Az ilyenekből lesznek a sz@rfej szülők, mint ti! Tök normális, érdeklődik, keresi a "helyes" megoldást, erre leugatjátok?! Biztos őszinte kapcsolatotok lesz/van a saját gyerekeitekkel is. :S
Én 25 éves vagyok, két gyerekem van, de hogy nem leszek ilyen lehurrogós bunkó 50 évesen sem, az ziher!
Kérdező!
Sztem ennyi pont elég, ez szépen kiemeli a vonásaidat. Lehet kapni színezett Labellot, de csak a selyemfényűt vagy a rózsaszínt ajánlom, mert a pirosak/sötétek inkább gázak! Meg van az Avonnak is több színezett ajakápolója. ;)
Amit én használok: számmal megegyező színű kontúrceruza (csak h szebb legyen a vonala, nem húzom nagyobbra, és ezt érdemes gyakorolni;)) és Carmex színtelen ajakbalzsam, amitől picit teltebb lesz a szám. :) De a Labellokkal sokkal egyszerűbb, ha nem akarsz variálni.
Ha problémásabb a bőröd, vagy foltos, vagy ilyesmi, akkor esetleg vegyél színezett hidratáló krémet. Alapozót sztem ne, mert az macerásabb, függ, h milyen a bőröd típusa, alá kell-e dolgozni...stb. Sztem felesleges vesződni vele, ha meg csak úgy felkensz vmilyet, azzal többet árthatsz, mint használsz, é még rosszul is állhat, ha mondjuk a szín nem jó. Az röhejes lehet.
Szóval ha rám hallgatsz:
Szempillaspirál (minden este mindig szigorúan lemosni!!! ;))
Ajakápoló
Esetleg színezett hidratáló arckrém
A többiekkel meg ne foglalkozz, mert hidd el nekem, 10 év múlva 30-nak fognak kinézni a sok sminktől, hamar fognak ráncosodni, elfárad a bőrük. Épp kamaszkorban tudod megalapozni a későbbi kinézeted, úgyhogy erre fontos odafigyelni. Nem szabad tönkretenni a bőröd, nem szabad elhízni, mozogni kell, hogy ne kezdődjön el narancsosodni a combid...:P Ezek visszafordítani milliószor nehezebb, sőt, sokszor lehetetlen! :S
Ja, és biztos lehetsz benne, h a srácoknak is jobban tetszik egy olyan lány, aki a meglévő szexepiljeit hangsúlyozza, mint egy olyan, aki újakat fest magára. :D Az olyanokat max. jól megstírölik, de ők annyit is érnek. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!