12 évesen baj ha csak szempillaspirállt és Labellot használok? Atöbbiek csúfolnak hogy nem vagyok sminkelve
Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 16:54
1/15 anonim válasza:
CSAK????? A labello is untig elég lenne ha csillog... sőt.. még sok is..menny inkább babázni... :)
2/15 A kérdező kommentje:
szia koszi de ezt a babazast mar ra lehet hagyni nemtudom hogy ki talalta ki de nagyon idegesito mar
2012. márc. 1. 17:01
3/15 anonim válasza:
a babázás egy régi szokás...kislányok szoktak babázni szórakozás kedvéért...vagy akár fiúk is..ez egy játék....és te inkább csináld azt mint sminkelj ...:D a barátok köztbe Luca is babázik pedig ő is 12 éves...tehát nem csak én vagyok a babázás mellett :)))) ok most komolyan ne sminkelj mert később tiszta ránc leszel és amúgy is ha csak azért akarod mert a többiek is azt csinálják akkor végképp hagyd abba mert nem érzed jól magad..:)
5/15 anonim válasza:
Úristen 12 évesen miért küldöd el babázni?
Nyugodtan "sminkelheted" ezzel magadat, nem túlzás. Én szemceruzát is használtam ilyenkor néha, de már visszatértem simán a szempillaspirálhoz :D
6/15 anonim válasza:
Bőven elég ez 12 évesen!!!!!!!!!
Oké, ha babázni nem akarsz, akkor ne babázz.
De azért ne akarj így kinézni:
28/n
7/15 anonim válasza:
azért küldtem babázni mert az jutott eszembe xD akkor menny hívd át barátnődet csacsogni....
8/15 anonim válasza:
12 évesen már szempillaspirál? :O
velem a színes körömlakkot lemosatta a tanár...
a labello meg mehet, az nem rúzs.
a többiek meg r i b a n c o k
9/15 anonim válasza:
15 vagyok,és még csak kb. 2 hete szempilla spirálozok,és alapozózok..úgyhogy..Nem,nembaj,hogy csak annyit használsz.Sőt,még annyit se kéne! Szüleid nem szólnak érte?
10/15 anonim válasza:
Úristen a szempillaspirállal nem igen tud kárt okozni magába. Lemossa mikor haza ment, szerintem ez nem sok.
12 évesen a szemhéjtus, meg alapozó számít soknak...
De csinálj azt amit szeretnél, ne mások miatt hozz döntéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!