Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sörhasat hogy lehet leadni?

Sörhasat hogy lehet leadni?

Figyelt kérdés
25 éves fiú vagyok. A helyzet az, hogy a testalkatommal meg vagyok elégedve. Nem vagyok egy giliszta, de kövér sem. Csupán a sörhas zavar, ezt szeretném leadni, semmi mást. Mit javasoltok?
2012. jan. 29. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Felüléseket, esetleg hulahopp karikázást:-)
2012. jan. 29. 17:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Hm... én is gondoltam már felülésekre, csak azt hallottam, hogy attól csak izmosabb lesz a has, de nem lesz kisebb. Vagy mégis?
2012. jan. 29. 17:01
 3/5 Normálisvagy? ***** válasza:

Izmosabb lesz a hasad de kisebb nem, jól tudod!

Futás, diéta, alkohol mellőzése.

Csak diéta mellett érdemes az edzést tartani!

2012. jan. 29. 17:38
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az a helyzet, hogy futni nem igazán van lehetőségem. Falun lakom, így az utcán nem kezdhetek el futni, azt hinnék bolond vagyok. :)

Pályára nincs időm járni.

Ha otthon csinálnék helybenfutást térdemeléssel egybekötve, az is jó lenne?

2012. jan. 31. 08:07
 5/5 Normálisvagy? ***** válasza:

Hát bemelegítésnek éppenséggel jó, de ennél több kellene a kívánt látvány eléréséért! :D

Már miért néznének bolondnak, ha melegítőben, vastagan felöltözve futsz egy fél órát/órát?!

Egyik ismerősöm is faluban lakik, ott van konditerem futógéppel és aránylag elég jól fel van szerelve..., esetleg nálatok nincs? Vagy a közelben valami!

Amúgy nem ciki letölteni Norbis DVD-t sem, tudom, hogy pasi vagy, de akkor sem!

Van egy tök jó, Norbi Kick-box... Szerintem próbáld ki, nem kell erről senkinek sem tudnia! :P

2012. febr. 1. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!