Hogyan tudnám leadni a hájat a hasamról?
Szénhidrát szegény életmód (tehát pékárú, kenyér, sütemény és minden amiben van fehér liszt, továbbá egy-két magas szénhidráttartalmú gyümölcs is kerülendő), ehhez van táblázat a neten, ha kenyér, vagy zsemle akkor teljes kiőrlésű, reggelire főként, hisz ez adja majd a naphoz a löketet.
Cukrok, zsírok minimális szintre való vissza szorítása.
Egyél rengeteg zöldséget, most úgy is szezonja van és fehér húsokat (szárnyasok, hal félék).
A futás, az úszás, a biciklizés, és az egyéb kardió mozgások remek zsírégetők. Járj el esténként futni, először csak kocogj, sétálj, majd idővel növelheted a tempót és a távot.
Ne akarj mindent egyszerre. Ahhoz, hogy ebből ez legyen, nem fog menni 1 nap alatt, sőt reálisan látva a dolgokat szerintem a jövő nyárra van esélyed.
Én szülni fogok augusztusban, de már most látom, hogy nagyon sok zsírpárnácska jött fel amitől meg kellesz szabadulni, így szeptembertől én is elkezdek valamit edzeni és tartom a diétát. Kitartást nekünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!