Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudom leadni a hasamról...

Hogy tudom leadni a hasamról a hájat?

Figyelt kérdés

nincs túl sok, 56 kiló vagyok, és 163 centi, és kb 53 kiló szeretnék lenni, és a legtöbb háj a hasamon van..

sok hasizomgyakorlatot csinálok, de azzal csak izmosodik, de nem tűnik el a háj.

2011. szept. 9. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Futás, úszás, valami aerob, amivel mindenhonnan el fog tűnni a zsír, mert olyan nincsen, hogy csak innen vagy csak onnan tünteted el a hájat... sajnos.
2011. szept. 9. 21:21
 2/4 anonim ***** válasza:
biciglizzél napi 6 kilómétert. tekerj át a közeli faluba vagy mit tudom én. ez már kihívás az meg fogyaszt. Meg igyál ananászitalt.
2011. szept. 9. 21:34
 3/4 anonim ***** válasza:
És természetesen kevesebbet enni, mint az energiaigényed.
2011. szept. 9. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Az etkezesedet is megkell valtoztatnod, tehat kevesebb etelt, tobb zoldseget, gyumolcsot, es kerulj minden edes uditoket, ehelyett keszits hazilag limonadet, vagy gy.novenyteat.

Jol irtak elottem, tehat futas, biciklizes, erobic, de ezek mellett szukseges a hasizom gyakorlat is!

Keruld a zsiros eteleket, olajban sulteket, edesseget!

2011. szept. 9. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!