Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hasból milyen módon lehet leadni?

Hasból milyen módon lehet leadni?

Figyelt kérdés
Van egy kis felesleg a hasamon és szeretném eltüntetni. Hogyan? Milyen gyakorlatokkal érhetem el, hogy laposabb vagy legalábbis feszesebb és izmosabb legyen? És kb. mennyi idő alatt lehetséges ez?
2011. okt. 29. 23:34
 1/1 anonim válasza:
Nem tudom mennyi idős vagy? ha egészséges vagy, a legjobb ami nekem bevállt ez.. A szobában egy szőnyegen reggel és este végezd: Feküdj hanyatt, egyenesen. A tarkód alatt kucsold össze a két tenyeredet, feszítsd le a lábaidat egymás mellett egyenesen, majd felül-lefekszik... Ezt úgy végezd, hogy csak derékban ülj fel, a lábaid maradjanak lefeszítve erre külön figyelj. Előszőr csináld 10 szer, aztán egyre többször tudod majd megcsinálni, de napi 2*25 mindenképpen és kitartóan. A végén már játszva megcsinálod, de az egyenes, zárt lábakra figyelj, ne görbüljön a térded. Nem mondom, hogy villámgyors fogyás lesz a hasadról, de érdemes csinálni ezt rendszeresen, mert tényleg lemegy a has. Ennél jobb módszer csak az edzőtermekben van, ez viszont attól függ, megéri-e odamenni, amikor ez tényleg segít. Bizzál magadban és ne add fel, sikerülni fog. Persze ha már lement, akkor is érdemes csinálni, mert nem hízod vissza és fitten tart, vagyis még a közérzeted a hangulatod is más lesz. Később már hiányozni is fog. Kitartás! Nekem sikerült.
2011. nov. 1. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!