Hogyha befejezem a sportot akkor a mellem visszajön? Mármint olyan lesz mint előtte?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__25..
Én tette fel ezt a kérdést
Hogyha befejezem sportot kb 1 év múlva akkor a mellem olyan lesz mint előtte?Olyan ez mint diétánál,hogy lefogyok fogy a mellem de utána ha visszahízom akkor a mellem is visszahízik?vagy sportnál ez tök más? Sporttal végképp tönkreteszem a mellemet?:(
Én tinikoromban meghíztam és eléggé zsíros voltam mindenhol, mivel homokóra alkat vagyok, így ment mindenhova zsír: csöcs, csípő, segg, comb, kar..stb
Ilyen voltam akkor (na jó ennyire nem voltam dagi, de hasonlóan petyhüdt alakkal):165cm/60kg kb.
aztán sportoltam és lefogytam 48 kg-ra, így meg elég vékony lettem, a melleim kisebbek lettek, és megereszkedtek szinte lógtak:( így néztem ki kb.
Aztán az évek alatt felkúszott pár kiló, így évek óta 52-54 kg körül vagyok, és képzeld, a mellem normális, megtelt újra, de most 75B az ideális, és cseppet sem lóg!!!
Pedig én is azt hittem akkor hogy lógni fog örökké, de ahogy picit felhíztam visszaállt.
vigyázz hogy ne fogyj sokat! Inkább formálódj!
Köszi a választ , most kicsit jobb kedvem lett :) nem , nem akarok fogyni nagyon csak a versenysport megkívánja sajnos.:/
de akkor ezek szerint van remény:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!