Orbán: "ha az IMF visszajön, én el. " Akkor lemond ha jön az IMF?
Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 19:11
1/8 anonim válasza:
Hát nagyon remélem, mert már épp elég kárt csinált!
2/8 anonim válasza:
Nem, majd bemeséli, hogy megsajnálta őket, mert térden csúszva könyörögtek a tárgyalásokért.
3/8 anonim válasza:
Inkább Orbán, mint az IMF!
Ne legyünk már adósrabszolgák...
4/8 anonim válasza:
És a csőd esetén Orbánhoz cuccolsz, mert amúgy cudar életed lesz.
5/8 anonim válasza:
az IMF rákényszeríti az országot a kölcsönre. addig nyomják az euró árát, míg felvesszük, majd utána visszamegy. Orbán nem mondott hülyeséget azzal, hogy csesszék meg a kölcsönüket és álljunk a magunk lábára, csak ezt sokan nem értik. rá vagyunk kényszerítve, ez van. aztán nyöghetjük a tartozásokat. ezért nem halad az ország.
6/8 anonim válasza:
Nem kényszerít, csődbe is mehetünk. Amúgy miért kényszerítene egy olyan országot, ami a csőd szélén áll, szinte hitelképtelen?Ez egy segítség, Orbán ígérgetéseire nem jönnek a befektetők, nélkülük pedig lehúzhatjuk a függönyt.
7/8 anonim válasza:
" Orbán nem mondott hülyeséget azzal, hogy csesszék meg a kölcsönüket és álljunk a magunk lábára,"
Nem is azzal volt a baj. Hanem hogy ezek után még amikor már magára haragította őket akkor kezd kuncsorogni, kiharcolva ezzel, hogy olyan feltételeket szabjanak majd, amikbe természetesen nem Orbán fog belegebedni.
8/8 anonim válasza:
őszintén, én sem feltételeztem volna, hogy az IMF elfajul odáig, hogy becsődölteti az országot, ha nem úgy ugrálunk, ahogyan fütyül. valószínűleg ezzel nem számolt a kormány. olyan befolyásuk van az euróra, hogy nincs az a terv, ami betakarja az euroárakat. ha jobb a terv, akkor nem 350ig viszik, hanem 400ig és ott van vége. nekik mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!