Időről időre visszajön a homlokom egy kráter (beméllyedés). Tehetek ellene valamit?
Figyelt kérdés
És általában mindig pattanás fejlődik ki a helyén. Minap is, kinyomtam, szépen lekezeltem, lepottyant a varrat, és mintha nyoma se lett volna. Tök sima egyenletes felülete volt a homlokomnak. Ám a minap észrevettem, hogy megint ott van az a bemélyedés. Mind egy kis gödröcske, tapintható...
Valamit lehet ez ellen tenni?
2010. júl. 29. 20:06
1/2 anonim válasza:
Ne nyomkodd! Ha még fiatal vagy, regenerálódik jó eséllyel, de 25 év felett egyre lassabban. 30 felett már nagyon észrevehető, hogy nem úgy regenerálódik az ember és a bőre sem. Én már 36 vagyok, gyakorlatból mondom.
Inkább menj el egy kozmetikushoz, hogy ő tisztítsa ki.
2/2 anonim válasza:
Miután kitisztítod használj erősebb összehúzót.Bár mivel ismétlődik csiszoltatni kellene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!