Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi lesz most a következő...

Mi lesz most a következő "divat"? Mi jön még az emo után? Lesz olyan stílus ami visszajön? Mik lesznek a közeljövőben előreláthatóan?

Figyelt kérdés
2008. aug. 18. 00:27
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
na ide illik a következő mindent megtudok jósolni, kivéve a jövőt. Igen, valószínűleg lesz új stílusírányzat, de senki nem tudja, hogy milyen lesz. Minden időszakban újra feléled egy-egy régebbi írányzat, de köbö megjósolhatatlan, hogy legközelebb melyik fog.
2008. aug. 18. 00:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát nem is konkrét joslatra gondoltam..csak lehet h vi már tudja..én általába később tudom meg..azt se tom h alakul ki az ilyesmi,meg h h terjed el..
2008. aug. 18. 00:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A visual kei (avagy j-rock) eléggé tör előre mostanság, és az anime csatornáknak köszönhetően ebből is divat lesz. Szóval színes haj, extrém cuccok... legalább nem épp egy depis stílus :D
2008. aug. 18. 00:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Jah..am hallottam én 2ujról..csak nem jegyeztem meg..2s betűs az egyik vmi scene..de nem igazán tom már..ott is vmi színesség volt..meg vmi olyan h nagyképüek lesznek..v én már nem tom. Köszönöm az eddigi válaszokat,és ha vki tud még vmit a "jövőről:D" akkor írjön,előre is köszönöm.
2008. aug. 18. 00:41
 5/10 anonim ***** válasza:
46%
sokan már ma is színes tincseket festetnek a hajukba, az én lila kék és zöld tincseimen sokan megbotránkoznak :) én nem néppukkasztásból vagy divatból csinálom. Egyszerűen nem akarok tömegember lenni
2008. aug. 18. 00:44
 6/10 anonim válasza:
84%
Miert ciki 'tomegember'-nek lenni? amugy mar kihalofelben levo faj, mert mindenki annyira egyedi akar lenni. Meg nezzunk nehany sikeres embert (mondjuk az elso 20 leggazdagabbat [link] ) ugy latom ok se nem emosok se nem kirivo ruhakban jarnak, pedig lehet megtehetnek.
2008. aug. 18. 08:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Olasz divatbemutató:

Variált poncsók, őrűlt élénk színek, igazi színkavalkád!:)

2008. aug. 18. 17:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ó. A scene (szerintem) ugyanúgy néz ki mint az emo csak ők nem "depisek", hanem egoisták, stb. Bár ahogy észrevettem már ez sem divat. Amerikában jött divatba pár éve, az emóval együtt, csak ennek nem volt akkora visszhangja.

Igen, hasonlít a mangára, hátul tupírozott, tépett színes haj... Ilyesmik.

2008. aug. 19. 22:34
 9/10 A kérdező kommentje:

Uhh jo szar már..én már am kezdem unni ezt a sok marhaságot..a sok hülye már nem tud mit kezdeni magával..vajon mi jön ezután..most ha bejön ez a csicsás nagyképű divat.hát én nagyon "boldog" leszek..Nah már lassan kihaló félbe lesz a plázacicaXD

Ám köszi a válaszokat:)

2008. aug. 20. 01:09
 10/10 anonim válasza:
47%
A scene az olyami mint az EMO csak azok nemakarnak öngyilkosok lenni.Színes ruhákat hordanak meg minden nincs bajuk magukkal:D asszem legalább is én így tudom:D
2009. máj. 14. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!