Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen nadrág lesz divatban a...

Milyen nadrág lesz divatban a csőgatya után? Visszajön a trapéz?

Figyelt kérdés
a farmer gondolom mindig divatos lesz.
2009. aug. 18. 17:27
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
nemtudom,szerintem ha visszajönne a trapéz én akkor sem hordanám. utálom..a csőgatya kiemeli az alakot,lábakat,stb,csinos. persze vannak akiknek az annyira cső nem áll jól.
2009. aug. 18. 17:45
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
ugyanaz a véleményem mint az elsőnek
2009. aug. 18. 18:37
 3/10 anonim ***** válasza:
37%
én biztos h felnem beszek trapézgatyát, még ha az lesz a divat akkorsem. én annyira megszoktam a cső/répa nacikat,felnem tudnék venni már egy trapézt. U***rítónak találom. persze ez személyes vélemény
2009. aug. 18. 19:06
 4/10 anonim ***** válasza:
86%

Ha jól tudom, a trapéz már kezd visszajönni a divatba, nem tudom már hol olvastam, de nagyon nem így tűnikXD

Nekem nincs bajom vele, olyan hippis:D Viszont a csőgatyát jobban szeretem, mert a vastag vádlim sokkal vékonyabbnak tűnik benne:D

2009. aug. 18. 19:13
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
a H&M-ben lehet már kapni csomó trapéz gatyát. régen, amikor pár éve először jött divatba még a cső előtt, addig tetszett, ma már én se nagyon tudom magamon elképzelni. amúgy pl angliában szinte minden üzletben többségben vannak ez a stílus
2009. aug. 18. 19:19
 6/10 anonim ***** válasza:
35%

én úgy hallottam hogy a trapéz és az egyenesszárú lesz divatban

de én akkor is kitartok a csőgatya mellett, az az igazi :)

2009. aug. 18. 21:25
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
igen a trapéz lesz a divat, de sztem ne hordjátok csajok :S a csőgatya sokkal jobban áll nektek ;) szal ilyen téren én tennék a divatra a helyetekbe :)
2009. aug. 18. 23:04
 8/10 anonim válasza:

félek,hogy egyszer a fiúknál megfog jelenni az a shuffle gatya :D

elég idétlen

2009. aug. 19. 10:50
 9/10 anonim ***** válasza:
52%
szerintem a trapézgatya se rossz...én régen mindig azt hordtam, és ha vissza fog jönni a divatba, akkor simán lecserélem a csőgatyát :)
2009. aug. 19. 22:44
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

én kiskoromban hordtam olyat..olyan 10 éves koromig . akkor is rühelltem de hát nem volt más :(

én kitartok majd akkor is a csőgatya mellett! sohasem vennék fel trapéz gatyát.(:

a csőgatya tényleg kiemeli az alakot és azt fel lehet venni balett cipővel,míg a trapéz gatya meg szörnyen nézne ki azzal.

a csőgatya az igazi!:D

2010. aug. 17. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!