Hogy tetszik a tetoválásom?
Nekem se jelent meg a kép... minden választ elolvastam nem tudom kell-e nekem ezt látnom, de megnézem :D
Amúgy angyalka_86... akkor te vagy az, akiről régebben volt itt egy kérdés már nem tudom mi volt, de arról volt szó, hogy kinek jössz be és kinek nem... egyesek szerint fiús volt az arcod, gondolom te írtad ki azt is :DDDDD bár nekem 8.
Hát szerintem annyira nem rossz mint amilyennek mindenki írta. Mögé az a maszatolás nagyon nem kéne, de azért biztos nem 2 perc volt megcsinálni. Bár nekem nem tetszik...
De most, hogy már meg van viseld büszkén, de zavarjon ha másnak nem tetszik. Amúgy van egy olyan érzésem, hogy nem nagyon érdekel az egész mert neked nagyon is tetszik így.
tetszik igen, de nekem sem jön be nagyon a háttér, de nem baj, mert ha erősebbek lennének a növények, akkor nem lenne olyan hangsúlyos a csikó :)
buborékkal jobban el tudtam volna képzelni.
amugy tényleg nem zavar mit gondolnak :)
utóbb írtam egy linket kommentbe, az oldalon van több kép róla :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!