Hogy tetszik a tetoválásom?
Bocs, de ez nagyon gáz... :-[[
Nem elég, hogy brutál nagy a csikóhal, de nem is szép, ez egyáltalán nem való nőnek!!!
A képet körülvevő satírozás meg egyenesen kétségbeejtő! Az minek kellett???
Viszont azt javaslom, hogy az anyajegyeiddel sürgősen menj el egy bőrgyógyászhoz, mert a csikóhal farkánál levő anyajegyed elég aggasztóan néz ki!
Nem akarlak megijeszteni, de jobb lenne, ha bőrgyógyász is megnézné nem-e kezdődő bőrrákos anyajegy?
(Korai stádiumban megelőzhető a baj, ha nem figyelsz akkor elég komoly is lehet.)
Na, csak azért szólok, mert te nem látod, mi van a hátadon.
ez nem átverés, mert zalaegerszegen a Boris tatto és pircing szalonban csináltattam, elég tehetséges a gyerek, fen vannak a honlapján isk épek meg rengeteg magazinban, maugy Gege a beceneve.
aki odamentm indenki meg volt vele leégedve, az egy dolog hogy valaki nem szereti a tetoválásokat, vagy nőn nem tartja elegánsnak, vagy a csikóhallal nincsk ivékülve, ez inkább ízlés dolga szerintem.
Azért ávlasztottam ezt az állatot, mert jópofa, szép, kecses, bájos.
Azt hogy fekete legyen és ne szines én választottam,
mivel tussal készült és a fekete tus kifakul egy idő után, ezért van szürkés vagy kékes szine. amugy ez ak ép tényleg nem tökéletes, de csak azért, mert nem forrot még ki a tetoválás, nagyon friss volt, és az elhált hámsejtek még rajta voltak, mint maikor leég az ember és köpedni készül. már lejött és ha olajjal vagy testápoloval bekenem sokkal sötétebbnek kontrasztosabbnak néz ki, itt leég száraz is ovlt a bőröm, egy krémezés után kiemelkedi, mnodjuk nekem buborékokkal jobban tetszett ovlna, mnit növényekkel a háttérben. A hal tényleg nagy, olyan 13-15 centi, pedig én csak 8-10 centiset kértem. tiz ezret fizettem érte, de amugy ekkoráért már többet szoktak.
5 tus árnyalattal dolgozott a srác, é vagy 4 féle tű fejjel. egy órán keresztül tetovált. előjegyzásnál három ezret fizettem be a végén már hetet kellett, de a legtöbb munkája olyan 15 ezernél kezdődik. nekem pl a portrék, meg a színes nagy képek nem tetszenek, mint tigris, vagy buddha...ennél jobban nem tudta volna a srác kidolgozni, mert akkor már zsúfolt lett volna, és nem látszódnának a kis redők a testén. majd olyan egy két hónap vagy hét múlva már jobban néz ki. azok nem anyajegyek a hátamon, hanem barna pigment foltok, tehát nem velem születtek, és nem is dudorosak, voltam bőrdokinál, semmi gond nincs velük, és mivel nem szoktam naponzni, se strandolni ezért nem féltem.
amugy van egy szépséghibája ak épnek, hogy be volt gyulladva a hátam és még meg volt duzzadva, most már tényleg jobb. a méret meg a minta az meg tényleg ízlés odlga, de nem hinném h csúnya lenne, de én kérdeztem és mindenkinek max százalékot adtam a válaszra.
köszi az őszinte véleményeket!
remélem zaért valakinek tetszik is
nekem tetszik, a haveroknak meg a rokonoknak is, barátomnak is, amúgy nem vagyok pláza cica, nagyon nem :)
eszem ágában sincs leszedetni :)
Én szeretem a tetoválásokat, de ha valaki ilyen trehányan, és csúnyán tetovált volna, azt hiszem elkapom, és én is kitetoválom... Ha szerinted ez igényes, és szép, akkor nem láttál igazán szép tetoválást.
Rajongok a tetoválásokért, imádom őket, nagyon sok tetoválónak ismerem a munkáját, de ez csapnivaló.
Én is szeretem a tetoválásokat, de sajnos nekem sem tetszik.
De ha neked tetszik, meg mindenkinek a környezetedben, akkor minek vagy kíváncsi a véleményünkre? Akkor mégiscsak lehet benned kétely... Ez nekem kicsit ellentmondásos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!