Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol legyen tetoválásom?

Hol legyen tetoválásom?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta vágyok rá.Csak egy a gond.Kedves édesanyám eléggé ellenzi a dolgot.Nem egyszer próbáltam már megbeszélni vele,hogy mi lenne ha...de egyszerűen képtelen megérteni,hogy ez az egy álmom van.Pedig körülbelül egy hónapja ő is majdnem csináltatott,mikor elment nyaralni.

Azt mondta,piercingem bárhol lehet,bármennyi lehet,de a tetoválás kizárva.Na ja...5 piercingem van,de már kicsit unom szurkodni magam.

Egyiknap kaptam egy ajánlatot,hogy megcsinálnák nekem szülői beleegyezés nélkül.(Srác elég profi,anyám is hozzá akart menni,rettentő szép munkái vannak)

Csak hogy akkor olyan helyre kéne ahol nem veszi észre túl könnyen.Nem túl nagy tetkót szeretnék,szóval...:)

Mintát kb úgy kell elképzelni,mint ezt csak lenne mellette egy freedom felirat,és kevesebb madárral.

[link]

Szerintetek?

2011. aug. 23. 09:18
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
elég baj, hogy ez az egy álmod van. amúgy szerintem mehet, akárhová , ahol ruha alatt van
2011. aug. 23. 09:24
 2/5 anonim ***** válasza:

hány éves vagy? én is szeretnék (októberbe leszek 17) de én azért megvárom h betöltsem a 18-at mert az én anyum se szeretné a tetoválást. és inkább nem veszek össze vele. azt a kis időt meg már megtudom várni. átgondolom még jópárszor hogy tányleg szeretnék-e és hogy milyet és hova. szerintem te is árd meg.

ha meg nem tudsz várni akkor tényleg csak úgy hogy tudjon róla ő is. mert annak hogy utána csak a veszekedések vannak belőle szerintem semmi értelme.

2011. aug. 23. 09:24
 3/5 anonim ***** válasza:
A mai ruha divatot tekintve elég kevés az a hely, ahol előbb utóbb nem tud kivillanni. Szerintem jobb ha meggyőzöd édesanyádat, főleg, ha őneki is átfutott a gondolataiban, hogy szeretne, akkor miért ellenezné? biztos meg lehet győzni. Legyél türelmes, inkább várd ki, hogy bele egyezzen, vagy várd ki azt a kort, amikor már szabadon dönthetsz és akkor ott lesz tetkód, ahova akarod. De ne ez legyen az egyetlen álmod. Ideig óráig boldogít.
2011. aug. 23. 09:28
 4/5 szamóca.. ***** válasza:

oldalra a bordádra jól nézne ki, esetleg több madárral ami eflrepülhet akár cicire akár hátra.

esetleg még csípőre, bugyivonal alá közvetlenül.

de ilyen pici mintát akár csuklóra, és veszel egy merev nagyobb karkötőt otthonra.

2011. aug. 23. 09:46
 5/5 Nesi81 ***** válasza:
Derekadra vagy csípődre oldalra?
2011. aug. 23. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!