Hol legyen tetoválásom?
Már nagyon régóta vágyok rá.Csak egy a gond.Kedves édesanyám eléggé ellenzi a dolgot.Nem egyszer próbáltam már megbeszélni vele,hogy mi lenne ha...de egyszerűen képtelen megérteni,hogy ez az egy álmom van.Pedig körülbelül egy hónapja ő is majdnem csináltatott,mikor elment nyaralni.
Azt mondta,piercingem bárhol lehet,bármennyi lehet,de a tetoválás kizárva.Na ja...5 piercingem van,de már kicsit unom szurkodni magam.
Egyiknap kaptam egy ajánlatot,hogy megcsinálnák nekem szülői beleegyezés nélkül.(Srác elég profi,anyám is hozzá akart menni,rettentő szép munkái vannak)
Csak hogy akkor olyan helyre kéne ahol nem veszi észre túl könnyen.Nem túl nagy tetkót szeretnék,szóval...:)
Mintát kb úgy kell elképzelni,mint ezt csak lenne mellette egy freedom felirat,és kevesebb madárral.
Szerintetek?
hány éves vagy? én is szeretnék (októberbe leszek 17) de én azért megvárom h betöltsem a 18-at mert az én anyum se szeretné a tetoválást. és inkább nem veszek össze vele. azt a kis időt meg már megtudom várni. átgondolom még jópárszor hogy tányleg szeretnék-e és hogy milyet és hova. szerintem te is árd meg.
ha meg nem tudsz várni akkor tényleg csak úgy hogy tudjon róla ő is. mert annak hogy utána csak a veszekedések vannak belőle szerintem semmi értelme.
oldalra a bordádra jól nézne ki, esetleg több madárral ami eflrepülhet akár cicire akár hátra.
esetleg még csípőre, bugyivonal alá közvetlenül.
de ilyen pici mintát akár csuklóra, és veszel egy merev nagyobb karkötőt otthonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!