Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért itéli el a barátom azt,...

Miért itéli el a barátom azt, hogy tetoválásom legyen?

Figyelt kérdés
18. Szülinapomra szeretnék egy kis tetoválást a tarkómra. De a barátom nagyon ellenzi, sőt szinte nem engedi. Hogy tudnám megbeszélni vele azt hogy menjen bele? Hiszen ez az én testem mégis ugy csinál mintha az övé lenni. Már 2 éve vagyunk együtt szóval számít a véleménye, de nem hagyhatom, hogy uraljon. Köszönöm
2011. júl. 25. 13:54
 1/10 anonim ***** válasza:
64%

Mi lenne ha olyan helyre rakatnál amit nem lát más,lehet hogy szégyelné,ha a felmenői látnák, vagy bárki elitélné.

Hátha így beleegyezik.

Viszont a munkahelyemen vannak 18-20 évesek akiknek látható a tetkójuk, nekem épp tetszenek, viszont többjük panaszkodott, hogy elitélik őket és az alapán ítélik meg őket, ( nem a munkájuk alapján,) már bánják hogy nem olyan helyre rakattak amit csak kevesen láthatnak.Gondold meg hova rakatod, hogy ne kelljen megbánni.

2011. júl. 25. 14:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

ha kell a tetoválás, akkor megcsináltatod. a te tested, ha szeret, akkor így is elfogad. nekem is van (egyelőre) 1 tetkóm, de akarok még. el is mondtam a barátomnak, h még miket szeretnék, erre ő közölte, h neki nem tetszik, ha egy nő agyon van tetoválva. hát, pechje van...szeretem, de ne "uralkodjon" (ahogy te írtad:D) rajtam.

egyébként nem vallásos a barátod?:D lehet, h a volt barátnőjének is ott volt tetoválása, csak nem tudsz róla. kérdezd meg, hogy miért tiltja, lehet, h neki sem tetszik.

2011. júl. 25. 14:00
 3/10 anonim ***** válasza:
21%

Sokaknak nem jön be, ennyi az egész.

Nem vall jó ízlésre, és ha látszik, igényes külsőre, és belsőre sem.

Nekem legtöbbször egy tetkó a mának élő, felelőtlen, rendetlen, iszákos, ész nélkül bulizós lányokat juttatja eszembe.

2011. júl. 25. 14:03
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat:) nem vállásos

és szerintem nem kell ahhoz iszákosnak meg nagy bulizósnak lenni, hogy tetoválásunk legyen. Én sem tartozok abba a kategóriába mégis szeretnék.

2011. júl. 25. 14:06
 5/10 anonim ***** válasza:
66%

De ha tarkodon van,nem is biztos,hogy majd lehet látni,ha hosszu hajad van.Nekem mondjuk a popsimon van.és nem kérdeztem meg senkit,ez az én borom,leszarom,hogy ki mit mond.Nem sokára még csináltatok a bal gyurusujjamra és a vádlimra is.Mert nekem nagyon tetszenek.

Igyis van 8fullbevalom,3piercingem és 2honapos kislányom.Ez már nem a 20dik század,mindenki a saját testét urallja.

Szerintem caináltasd meg.Udv. :)

2011. júl. 25. 15:40
 6/10 hot_kiss ***** válasza:
Csak egyszerűen nem tetszik neki, de én biztosan rákérdeznék, hogy miért ellenzi annyira?
2011. júl. 27. 09:42
 7/10 anonim ***** válasza:
47%
Üsd le azt a barmot nehogy már azt higgye hogy valami tárgya vagy és hogy a tulajdona vagy !!! Azt csinálsz a testeddel amit akarsz és ezt mond meg neki ! Mert ez nem az ő tulajdona ha meg nem tetszik neki akkor meg elmész és megcsináltatod mert neked meg tetszik !
2011. júl. 27. 13:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó véleményét osztom. :D
2011. júl. 27. 16:20
 9/10 anonim válasza:

Szia!

Nekem van egy nonfiguratív vízszintesen hosszúkás nem túl nagy tetkó a köldököm alatt, plusz egy piercing a köldökömben. A kettő együtt sztem jól néz ki, mondjuk 16 éves hülye fejjel csináltattam, és ha újra gondolhatnám nem csináltatnám biztos. De nemtudok neki mit csinálni már. Van 1 hónapja egy barátom, és ő az ilyesmit elítéli, nem tetszik neki, egy párszor piszkál is ezzel. És most én se tudom mit csináljak, szedessem-e le, de most még szép szerintem, majd egy pár év múlva fejlődik a tudomány, vagy ha egyszer gyereket akarok nem akarom hogy ott legyen. Meg akkora áldozatot nem hoznék, hoyg miatta, ki tudja meddig leszünk együtt. Szerintem ha szeret a fiúd akkor, nem szól bele hogy mit csinálj a testeddel hiszen az a tiéd, ráadásul nem is látszana annyira. Mindenki azt mondja úgy fogadd el akit szeretsz amilyen, de azért k..ra rosszul esik amikor felhánytorgatja. Szóval most elég szarul érzem magamat emiatt. És sztem mindenkinek vannak hibái, még ha nem varrata magára, akkor is. Én nem ítélek el senkit, főleg olyasmiért amit lehet hogy megbánt.

2011. okt. 16. 13:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Tényleg, Kérdező, megcsináltattad a tetkót?

Ilyen fiatal korban tényleg nem javasolt, annyit változik még a személyiség, az ízlés, nekem ugyan nincs tetkóm, de ha belegondolok, mennyi mindenről másképp gondolkodom már, mint 18 évesen, szóval már csak nevetek az egykori önmagamon.

Szóval remélem nem csináltattál, mert valószínű, hogy később megbánnád.

2011. okt. 16. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!