Hogyan győzzem meg az anyukámat hogy megengedje hogy legyen egy tetoválásom? 17/L
18 év alatt nem fognak neked tetkót csinálni.
az anyukád meg hülye lenne beleegyezni.
Sehogyse tudod meggyőzni, és nem is kell
Majd ha nagy leszel és mindig akarod akkor megcsináltatod
Szerintem válaszd egyelöre a hennás módszert, hogy megszokja a szituációt. Mivel az nem tartós, lehet abba belemenne.
Egy barátnöm viszont azt csinálta, hogy ösz végén csináltatott egy tetkót a karjára, és a blúz miatt nem látszódott. Majd tavasszal, mikor az anyja észrevette, és megtudta, hogy már fél éve megvan neki, nem szólt már semmit :)
A tetoválás mellett szóló érv: ilyen nincs.
A tetoválás ellen szóló érv: rákkeltő, undorító, örökre megbélyegezed magad vele (szószerint), a legtöbb normális gondolkodású ember bűnözőnek titulál el.
Gondolkodj el ezeken.
Ahol megcsinálják kiskorúaknak is oda nem szabad menni!
Azok kóklerek
Várj még vele. Nekem több is van, de hónapokat is vártam, mire meg lett egy-egy tetoválásom. Még kicsit fiatalka vagy, ha nem is jó ezt hallani és annyit változhat a világ nézeted.
Szóval ne vedd rá, várj vele, addig is jó alaposan gondold át, és tervezgess!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!