Hogy tetszik a tetoválásom?
tényleg ügyes a srác, de azt mnodta életében most csinált leőszőr csikóhalat és feladtam neki a leckét, egy nonfiguratív tengericsikót már csinált valakinek, de az eleve nem kidolgozott, egészen más.
a többi már tényleg ízlés odlga.
Amúgy ha csak a halról tettem volna be képet, akkor nem isl átszódna mekkora, vagy ne nem mnodtam volna h lány vagyok és 23 éves akkor már nem lenne olyan botrányos.
és ha 5 ember azt írja hogy tüök jó tetszik, akkor a többi is ízt írná? :)
amugy nem kételkedem, csak kiváncsi vagyok hány fajta ízlés van, és rjöttem h élőbe egész máshogy fest mint képen :)
amugy tényleg fura h sokan fikázzák, szerintem túlzásba viszik, ak örnyezetemben meg csak egy nő mnodta h nem tetszik, az is csak azért, mert nem a tetoválások híve, anyunak is tetszik, pedig ő utálja a tetoválást, csak nagynak találja, de attól függetlenül tetszik neki.
Persze egy papírlapon biztos jobban meg lehetett ovlna rajzolni mnit a bőrre.
Nem hiszem hogy csak tapintatból mondanák h tetszik, mert leég oskan megnézik, és szexinek találják.
Főleg a rockerek :)
Szegény,mindenkinek egy a véleménye.
Gondolom,kicsit elszomorodtàl,de nem kell.
Ha neked tetszik,akkor viseld.
Mindenkinek màs a véleménye.
Szerintem nem lenne rosz,ha valami szint vinnél bele,igaz hgy nagy,de ha valamivel ràdobnàl(sàrga,v. piros szin,akkor màsképp nézne ki.)esetleg a kép minösége se olyan jo?
Tegyél fel egy tàvolabbi képet.
Én nem tetovàltattam volna magamra,de mondom:te vagy a viselöje,neked kell vele magabiztosnak lenni.
telefonos képpel van csinálva.
de élőbem indnekinek más a véleménye, ezért furcsálom.
Szerintem a csikóhal nem rossz, de az a növényzet mögötte szörnyű.
Ha nem írod hogy az növény, nem tudtam volna beazonosítani.
Szinesben jobban tetszene.
Szerintem szép!!!
mindenki csak azt írta hogy fúújj ez nagyon csúnya ezzel ellentétben ahoz képezst hogy előszőr csinált csikóhalat jó lett!! Eggyet értek a barátaiddal.
puszi
és most mi, Te vagy a próbababa?
Szerintem se szép és ezt nem azért mondom mert h nem szeretem a tetkókat hanem mert teńyleg csunya...
Nekem van 3db,és a srác aki a hátamra csinálta a tetkókat eloszor csinálta ezt a motívumot és gyonyoruen sikerultek neki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!