Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy tetszik a tetoválásom?

Hogy tetszik a tetoválásom?

Figyelt kérdés

a hátamon van egy csikóhal

[link]

23 éves lány vagyok

2009. máj. 22. 09:33
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

tényleg ügyes a srác, de azt mnodta életében most csinált leőszőr csikóhalat és feladtam neki a leckét, egy nonfiguratív tengericsikót már csinált valakinek, de az eleve nem kidolgozott, egészen más.

a többi már tényleg ízlés odlga.

Amúgy ha csak a halról tettem volna be képet, akkor nem isl átszódna mekkora, vagy ne nem mnodtam volna h lány vagyok és 23 éves akkor már nem lenne olyan botrányos.

és ha 5 ember azt írja hogy tüök jó tetszik, akkor a többi is ízt írná? :)

amugy nem kételkedem, csak kiváncsi vagyok hány fajta ízlés van, és rjöttem h élőbe egész máshogy fest mint képen :)

amugy tényleg fura h sokan fikázzák, szerintem túlzásba viszik, ak örnyezetemben meg csak egy nő mnodta h nem tetszik, az is csak azért, mert nem a tetoválások híve, anyunak is tetszik, pedig ő utálja a tetoválást, csak nagynak találja, de attól függetlenül tetszik neki.

Persze egy papírlapon biztos jobban meg lehetett ovlna rajzolni mnit a bőrre.

Nem hiszem hogy csak tapintatból mondanák h tetszik, mert leég oskan megnézik, és szexinek találják.

Főleg a rockerek :)

2009. máj. 22. 12:32
 22/42 A kérdező kommentje:
majd teszek fel róla képet távolról, kiforrottan, ha az egész hátamat látjátok akkor rájöttök h nem is olyan nagy, kicsiben nem lehetett volna ennyirek idolgozni, akkor nem érvényesült volna, és összefolytak volna benne a minták.
2009. máj. 22. 12:34
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

Szegény,mindenkinek egy a véleménye.

Gondolom,kicsit elszomorodtàl,de nem kell.

Ha neked tetszik,akkor viseld.

Mindenkinek màs a véleménye.

Szerintem nem lenne rosz,ha valami szint vinnél bele,igaz hgy nagy,de ha valamivel ràdobnàl(sàrga,v. piros szin,akkor màsképp nézne ki.)esetleg a kép minösége se olyan jo?

Tegyél fel egy tàvolabbi képet.

Én nem tetovàltattam volna magamra,de mondom:te vagy a viselöje,neked kell vele magabiztosnak lenni.

2009. máj. 22. 12:44
 24/42 A kérdező kommentje:

telefonos képpel van csinálva.

de élőbem indnekinek más a véleménye, ezért furcsálom.

2009. máj. 22. 12:55
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a csikóhal nem rossz, de az a növényzet mögötte szörnyű.

Ha nem írod hogy az növény, nem tudtam volna beazonosítani.

Szinesben jobban tetszene.

2009. máj. 22. 12:59
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szép!!!

mindenki csak azt írta hogy fúújj ez nagyon csúnya ezzel ellentétben ahoz képezst hogy előszőr csinált csikóhalat jó lett!! Eggyet értek a barátaiddal.

puszi

2009. máj. 22. 13:42
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem csúnya, nekem csak a növényzet nem tetszik :)
2009. máj. 22. 13:53
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

és most mi, Te vagy a próbababa?

Szerintem se szép és ezt nem azért mondom mert h nem szeretem a tetkókat hanem mert teńyleg csunya...

Nekem van 3db,és a srác aki a hátamra csinálta a tetkókat eloszor csinálta ezt a motívumot és gyonyoruen sikerultek neki....

2009. máj. 22. 14:17
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erre a munkára nem mentség, hogy először csinálta, nem vagy te próbababa... Sok első tetoválást láttam már, de egyik sem volt ilyen. Ez nem egy igényes munka.
2009. máj. 22. 14:36
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
a "növényzet" is tetkolva van? mintha nem tudom.. zsírkrétával odafirkálta volna.:\ és a szemei is furák, hát nem tudom. én sem akarlak megbántani, de jajj. lehet télleg csak a kép szar, remélem így van, de csak azt tudom mondani, hogy jajj.
2009. máj. 22. 14:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!