Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy tetszik a tetoválásom?

Hogy tetszik a tetoválásom?

Figyelt kérdés

a hátamon van egy csikóhal

[link]

23 éves lány vagyok

2009. máj. 22. 09:33
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
KÉptelen vagyok elhinni hogy a Boris Tattoo kiad ilyet a kezéből. Nyugtass meg, hogy ez mind a telefon és az ügyetlen fotós, rossz fényviszony, és friss tetoválás hibája.
2009. máj. 22. 15:04
 32/42 anonim ***** válasza:
71%
Én lány vagyok, nekem is van, az enyém is kékes, nem satírozott, hanem árnyékolt. Na az enyém szép, de ez nagyon gáz!
2009. máj. 22. 15:27
 33/42 anonim ***** válasza:
73%
ez nagyon tré lett...nem tudom ki csinálta de az se régóta tetovál...-.-" profihoz menj (a képen ami látszik az tiszta gány)
2009. máj. 22. 19:32
 34/42 A kérdező kommentje:

a csikóhalnak valójában is ilyen szeme, van kainek nem tetszik ízlés kérdése, az valami mást tetováltat magára :) ennyi.

a satírozásról annyit hogy azt egy 4-6 tűs fejjel csinálta a Gege, profi, évek óta tetovál, nem ez élete első tetkója, csak első csikóhala, és nem mentem, de azt mnodta hogy ezt elég nehéz kidolgozni, aprólékos meló, ennél jobban kidolgozza már túl sötét lett volna és am inták totál eltüntek volna. a minőség azér5t ilyen, mert ez friss tetoválás, be van duzzadva, nincsk iforrva, heges, gyulladt stb. totálisan száraz volt a bőröm, most lejött a réteg, be van kenve, lement a duzzanat és sokkal szebb, majd csinálok róla képet :)

mindenkinek az tetszik a legjobban, ami saját magán van, mert eleve nem választotta ovlna, mait visel, ha nem tetszene neki, sokat dob a latba az ízlés, szal ez relatív dolog, de aki tényleg szereti a csikóhalat, és inkább a fekete tetoválásokra hajlik, mert én a zsineset nem szeretem, az szebbnek látja. Szal pl nem tudom hová tenni annak a véleményét, kainek a tetoválások, vagy maga a vizi állat nem jön be. Olyan ez mnitha valaki azt mondja Fresh Gyulai Vikiről hogy szp, valaki meg azt hogy ronda, ő nem ronda, maximum valakinek nem ő az esete, ennyi :)

És igen, at telefonos kép nem a legelőnyösebb, de gyanitom hogy a "fikázók" 70 százaléka túlzásba viszi a dolgot, fele pedig nem őszinte, csak szeret iritálni másokat :)

2009. máj. 22. 21:58
 35/42 A kérdező kommentje:

amúgy nekem a háttér se jön be, azt nem is tudtam h a srác bele akarja rakni, mivel a sablon az csak maga a csikóhal volt, a többit képről csinálta, nem vonal mentén, a satirozás meg oylan ázott, elmosódott hatást ébreszt, inkább grafikailag nem jön be, de maga a színnel meg a formával nincs gond, de gyógyultan és élőben sokkal szebb, nem bántam meg :)

ezt a formációt tényleg nem áértana gyakorolnia még. Izgult is nagyon, pedig nem jellemző rá, majdnem le is akart beszélni a halról. De végül büszke lett az eredméynre, mikor két hét múlva visszamentem. van egy negativ fotom is róla, painten szerkesztettem, majd felteszem az oldalra és belinkelem ide azt is.

2009. máj. 22. 22:01
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Hali ha Neked tetszik akkor sz@rni a neg.véleményekre...a körülötte lévő háttér 'vizessel' van csinálva és miután a tetkó begyógyul másmilyen hatást fog kelteni...töltsél fel egy jobb képet is!
2009. máj. 22. 22:52
 37/42 A kérdező kommentje:
Igenis kapitány :) Puszi neked utolsó író, én is valami hasonlóban reménykedtem. Meglesz :)
2009. máj. 22. 23:07
 38/42 anonim ***** válasza:
90%
ez ronda.
2009. máj. 23. 00:15
 39/42 anonim ***** válasza:
76%
A véleményeket olvasva megöl a kíváncsiság. Nekem nem jelenik meg a kép, pedig irtóra érdekel. Tegyél fel még egyet pls:$
2009. máj. 23. 01:29
 40/42 A kérdező kommentje:

rockerek.hu/angyalka_86

itt megtalálod

2009. máj. 23. 02:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!