9. -esek,10. -esek,11. -esek,12. -esek /középiskolások/, akkor most, hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Tudom, enma témához kapcsolódik, de azért írtam ide mert itt kapok leghamarabb értelmes választa kérdésemre. Szval, azt mondják mindig, hog y az alsósoknak sok órája van, és, hogy ezek az óraszámok felsőben csökkennek, tehát lehet, hogy 9.-ben minden áldott nep 7-8 órád van 11-12.-ben meg 5 órával slisszansz ki a suliból. Ez mennyire valós dolog? Jó gondolom iskolája válogatja, de akkor is? Ezzel csak a "kicsiket áltatják" ? Mert 9.-es vagyok és nagyon zavar, hogy minden nap fél nyolctól délután négyig az iskolában ülök..:S Mondjuk egy erős Gimnázium Töri, Magyar spec. osztályába járok2011. okt. 2. 08:20
11/14 anonim válasza:
Én szakközépbe járok,9.-ben volt heti 30 órám,de ez egy nyelvi előkészítő év volt. Aztán 10.-ben 31-32,már nem emlékszem pontosan. Jelenleg 11.-es vagyok és heti 28 órám van.
Tehát majdnem ugyanannyi órám volt mindig csak máshogy volt elosztva.
17/L
12/14 anonim válasza:
11.-es infós szakközépbe járok.
Alsóban csak a napközi miatt voltam 4-ig suliba. A legkevesebb órám 5-től 9-ig volt.
Idén, a péntekek kivételével, minden nap 7 (egyszer 8) órám van. (péntekeken 3, ill. 4)
Ha erős suliba jársz, akkor előfordulhat, hogy több órád van a faktok miatt, de elég gyökérségnek tartom, hiszem én egy könnyű 7 órás napon nem tudok normálisan figyelni.
13/14 anonim válasza:
én 9.-es vagyok és háromszor van 6 órám és egyszer 7
14/14 anonim válasza:
bocsi azt akartam írni h kétszer 7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!