Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Oriflame-esek! Mennyi kapcsola...

Oriflame-esek! Mennyi kapcsolatotok van a szponzorotokkal? Mi lenne elvileg az ő feladatuk, azon kívül, hogy beléptettek? Vagy ők csak azokkal foglalkoznak, akikben sok pénzt látnak?

Figyelt kérdés
nem biztos, hogy jól tudom a beosztást, szóval akik beléptettek az Oriflame-be. Pont a napokban jutott eszembe, hogy kb. 3 éve vagyok benne, de azóta egyszer sem láttam őket, nem beszéltünk, nem kerestek, igaz én sem zargattam őket:) Az is igaz, hogy nem vásárolok túl sokat, nem a hálózatépítés volt a célom, csak hogy olcsóbban vásároljak. Bár ha kaptam volna néhány tippet az elején, lehet hogy jobban belevetettem volna magam.
2010. febr. 2. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem pár héten át állandóan hívtak, a falra másztam tőlük...rendeltem párszor de nem fogták fel, hogy nincs szükségem 2 hetente új parfümre, szemceruzára, sminkekre. Mikor sokadjára mondtam, hogy köszönöm, de most nem rendelek mert nincs szükségem semmire a katalógusból, akkor megváltozott a hangnem, letették a telefont és nem hívtak egy idő után. Pár hónap után katalógust sem küldtek...
2010. febr. 2. 21:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Rendelést neten keresztül adom le, katalógust az elején sem kaptam ingyen, bár olyan nagyon sok nem is kell. Még belépéskor mondták, hogy majd hívnak rendezvényekre meg segíteneke, nyugodtan kérdezzek tőlük. Egyszer kértem segítséget valami rendeléses kérdésben az elején, akkor elég lekezelően elhajtottak (egy házaspár).Nem hiányzik, csak felmerült bennem a kérdés, hogy mással is ilyenek-e vagy csak én fogtam ki ilyen "segítőkész" embereket.
2010. febr. 2. 21:04
 3/7 anonim ***** válasza:
nos hát én 5 éve csinálom, ezalatt egyszer érdekeltem a "feletteseket", amikor is egyik karácsonyi katalógusból 240 ezres rendelést hoztam össze. akkor nagyon odavoltak, nyaltak ahol tudtak, utána meg ugyanúgy le voltam tojva magasról :)
2010. febr. 2. 22:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó a sejtésem, hogy csak a nagybevételesekkel foglalkoznak, aki meg nem hoz elég pénzt nekik, az le van ejtve. csak akkor nem kell a nagy duma az elején sem, ez benne a taszító. Nem baj, legalább nem zaklatnak:)
2010. febr. 2. 22:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem meg az egész házalósdiból van elegem,mert ugye ez az. Állandóan mutogatnod kell a katalógust,ahoz hogy némi pénzhez juss és ha azt gondolod,hogy az utóbbi 3 hétben kitettél magadért,akkor is csak lesajnálóan néz felettesed,hogy ,,majd legközelebb több lesz". Lassacskán ott tartottam hogy a legjobb barátnőm is menekülőre fogta volna,mikor elkezdtem kotorászni a táskámban a katalógusért. Szerintem ez halálra van ítélve, úgyis mindenki a boltban veszi a cuccait.
2010. febr. 3. 10:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Én is ezért nem kezdtem bele komolyan a forgalmazásba. Magamnak rendelek, meg anya és a 2 legjobb barátnőm szokta elkérni (kérik, nem tukmálom), ha van valami jó megrendelik, de semmi tukmálás, az nekem sem menne. Valószínűleg ennyit is érek a szponzok szemében, de az az utolsó dolog, ami érdekel.
2010. febr. 3. 10:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Valaha voltam Oriflame-es, de mivel az elején tisztáztuk, hogy dolgozni akarok, így létező szponzoraim voltak. Egy darabig. Aztán elkezdte a közvetlen szponzim leyúlni az üzletemet.

Ott is hagytam a fenébe az egészet, mentem más cégekhez, kevés sikerrel (kevés pénz, visszaesés, ilyesmi).

Tavaly óta vagyok az új cégemnél, na itt van szponzor, nagyon jó és segítőkész csapat, képzés rendszeresen ingyen, jó pénz, és nincs visszaesés. Nem kell dobozt rázogatva termékeket eladni, nem is lehet, mert ezt a cég végzi.

Azért írom le ezt, hogy lássátok, van jó cég és van jó szponzor. Egyébként a jó mlm-eseknél, ha a téged szponzoráló nem segít neked, akkor a felette lévőhöz fordulhatsz és ő segít neked (vagyis választhatsz szponzort magadnak). Nyilván olyat válassz, aki feletted van, és érdekelt abban, hogy segítsen dolgozni.

Azt kell tudni, hogy én a férjemmel együtt dolgozom. És így szponzorálunk: aki új belépő, azzal tisztázzuk, mit szeretne. Csak vásárlóként érdeklődik, vagy valamelyik nagyon kedvező ajánlat érdekli (mobilflotta, utazás), netán pénzt akar keresni.

Aki vásárló vagy más terület érdekli, az magának intézi a rendelését, velünk ebben az értelemben nincs kapcsolatban, csak akkor keressük, ha van valami információ számára (újdonság, rendezvény). Ha dolgozni szeretne, akkor eleinte az induláshoz szükséges támogatást megadjuk, sőt, ha tényleg dolgozik, akkor az első hónapokban akár helyette is dolgozunk!!! De ha egy ideje nem hallunk felőle, nem jön, nem keres minket hiába hívjuk, akkor befejeztük.

Miért?

Azért, mert nem én akarom, hogy az a valaki dolgozzon, hanem annak a valakinek kell akarnia dolgozni. Mivel az elején elmondtuk, hogy jöjjön, keressen minket a kérdéseivel, zaklasson, ha nem jön, nem akar dolgozni és ennyi. Azt az autót kell tolni, amelyikben van még szufla a beinduláshoz, és nem azt, amelyik totálkáros, mert az sosem fog beindulni és csak az idődet és pénzedet vesztegetted vele.

Aki akar dolgozni, az talál és kap segítséget. Legalábbis nálunk.

Kérdezőnek egyébként tökéletesen igaza van: ha nem mutatják meg neked, hogyan csináld, nem lehetsz sikeres. Ehhez kellene a szponzor.

Szép napot Nektek!

2010. febr. 3. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!