Oriflame-esek! Mennyi kapcsolatotok van a szponzorotokkal? Mi lenne elvileg az ő feladatuk, azon kívül, hogy beléptettek? Vagy ők csak azokkal foglalkoznak, akikben sok pénzt látnak?
Valaha voltam Oriflame-es, de mivel az elején tisztáztuk, hogy dolgozni akarok, így létező szponzoraim voltak. Egy darabig. Aztán elkezdte a közvetlen szponzim leyúlni az üzletemet.
Ott is hagytam a fenébe az egészet, mentem más cégekhez, kevés sikerrel (kevés pénz, visszaesés, ilyesmi).
Tavaly óta vagyok az új cégemnél, na itt van szponzor, nagyon jó és segítőkész csapat, képzés rendszeresen ingyen, jó pénz, és nincs visszaesés. Nem kell dobozt rázogatva termékeket eladni, nem is lehet, mert ezt a cég végzi.
Azért írom le ezt, hogy lássátok, van jó cég és van jó szponzor. Egyébként a jó mlm-eseknél, ha a téged szponzoráló nem segít neked, akkor a felette lévőhöz fordulhatsz és ő segít neked (vagyis választhatsz szponzort magadnak). Nyilván olyat válassz, aki feletted van, és érdekelt abban, hogy segítsen dolgozni.
Azt kell tudni, hogy én a férjemmel együtt dolgozom. És így szponzorálunk: aki új belépő, azzal tisztázzuk, mit szeretne. Csak vásárlóként érdeklődik, vagy valamelyik nagyon kedvező ajánlat érdekli (mobilflotta, utazás), netán pénzt akar keresni.
Aki vásárló vagy más terület érdekli, az magának intézi a rendelését, velünk ebben az értelemben nincs kapcsolatban, csak akkor keressük, ha van valami információ számára (újdonság, rendezvény). Ha dolgozni szeretne, akkor eleinte az induláshoz szükséges támogatást megadjuk, sőt, ha tényleg dolgozik, akkor az első hónapokban akár helyette is dolgozunk!!! De ha egy ideje nem hallunk felőle, nem jön, nem keres minket hiába hívjuk, akkor befejeztük.
Miért?
Azért, mert nem én akarom, hogy az a valaki dolgozzon, hanem annak a valakinek kell akarnia dolgozni. Mivel az elején elmondtuk, hogy jöjjön, keressen minket a kérdéseivel, zaklasson, ha nem jön, nem akar dolgozni és ennyi. Azt az autót kell tolni, amelyikben van még szufla a beinduláshoz, és nem azt, amelyik totálkáros, mert az sosem fog beindulni és csak az idődet és pénzedet vesztegetted vele.
Aki akar dolgozni, az talál és kap segítséget. Legalábbis nálunk.
Kérdezőnek egyébként tökéletesen igaza van: ha nem mutatják meg neked, hogyan csináld, nem lehetsz sikeres. Ehhez kellene a szponzor.
Szép napot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!