9. esek, nyelvi előkészítős középiskolások (? )
segítsetek!:)
lesz jövőre 2 kommunikáció, 14 angol, 2 matek, 1 honismeret, 1 egészségtan, 3 testnevelés, 1 gépírás, 1 dráma, 4informatika, 1 osztályfőnöki.
ezekre miket vegyek? a héten be kell vásárolnom.
táskám van.
ja és valami mappa, irattartó, jegyzetfüzet kell? kihúzó? milyen tollat vegyek? ceruza/radír? vonalzókészlet? szerintetek ha a Tesco-ba vásárolok, szerintetek kijön 10ezerből? bocsi csak nagyon félek, hogy nem lesz meg minden cuccom!!:SS
nem vagyok amúgy stréber, de nem akarok az utolsó pillanatban bevásárolni.
Szia!
Füzetek (spirál, nagyméretű, kisméretű /tanárja válogatja, hogy milyen kell/ )
Tollak (fekete, kék, színesek...)
Jegyzetfüzet csak akkor, ha úgy gondolod, illetve valamelyik tanár kéri. De nem árt ha van, pl. osztályfőnökin, ha valami fontos dolgot mondd a tanár azt fel tudod írni, és nem kell pl. lapokkal szórakoznod.
Kihúzó: nem minden tanár szereti, de vehetsz, első órákon úgyis el fogja mondani miden tanár, hogy mit kér, illetve mit nem szeretne, ha használnátok az óráján.
Ceruza, radír inkább csak a matek, illetve a rajz miatt kell. Plusz színes ceruza sem árt.
Egyenes vonalzó, derékszögű, plusz körző.
Szerintem ki fogsz jönni 10ezerből....Csak okosan kell nézni a dolgokat, nem muszáj mindenből a legdrágábbat megvenni. Év közben úgyis kell majd új, mert pl. elkopik a ceruza, betelik a füzet, kifogy a toll...
nem baj!:) ha megkérdezhetem, te melyik iskolába fogsz járni?:))))
amúgy nagyon köszönöm a segítséget, szerintem lassan kitalálom miből mennyi füzetet kell vennem!:)
Matekra,NE vegyél spirált.
Szerkesztésnél nagyon rossz,mondta tanárunk is.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!