Újdonsült középiskolások! Kinek, hogy tetszik az új suli?
Figyelt kérdés
Valamint mi a középiskola neve?:)2011. szept. 6. 15:01
1/4 anonim válasza:
Én kellemesen csalódtam benne. Sokan mondták hogy ez így meg úgy rossz stb... De így az elején jónak tűnik, jó fejek az osztálytársaim, a tanárok is jó fejek, az iskola hangulata is jónak mondható. Szóval eddig tetszik minden. Az új anyagokba már "bele kóstoltunk" magyarul elkezdtünk már tanulni is, nehéz de hozzá kell szokni.
2/4 A kérdező kommentje:
és melyik suliba jársz, hol?:D
2011. szept. 6. 15:11
3/4 anonim válasza:
ELTE Gyakorló Középiskola.
Nagyon rossz, a tanárok leadják az anyagot, de! kezdő angolos vagyok, beültem nyelvi előkészítő órára, és egy kukkot nem érettem. végig angolul beszélt!
matekon a tanár beírt doga alatt egy egyest, mert amikor kész voltam, az üvegre rajzoltam, plusz amin szoroztam füzetet is elkobozta, és nem tudtam befejezni a dogát!
termünk, így 0.ban nincs, a tesi cucc állandóan rajtunk lóg. borzasztó egy dolog.
állandóan a szauna termekben ülünk, a 4. emeleten, a forróságba.
testnevelésen 200 kör futás, 100 fekvő és a többi.
nekem ez sokk, és nagy csalódás.
amúgy az osztály tök király. :)
4/4 A kérdező kommentje:
hát, kitartás:) majd megszokod:)
2011. szept. 6. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!