Középiskolások! Nektek milyen tolltartótok van?
Figyelt kérdés
Most megyek 9.-be, én icipici Micimackósat vettem magamnak. Szerintetek ciki? (elég sokaknál láttam Disney-figurásat)2011. aug. 5. 15:13
1/11 anonim válasza:
9-11. osztályos koromig egy fekete neszeszer volt a tolltartóm, 12.be pedig már nem hordtam magammal csak 2 tollat.
2/11 anonim válasza:
szerintem kicsit :$ vagyis attól függ, mert azért aranyos. De köszépsuliba az ember nem aranyos akar lenni :D
4/11 anonim válasza:
szerintem nem ciki.
nálunk csomó mindenkinek ilyen "cuki" tolltartója van,a Disney pedig tényleg örökzöld.
nekem egy rózsaszín plüss tolltartóm van,amin egy elefánt van.
13.-ba megyek.
6/11 anonim válasza:
én a zsebemben hordok magammal egy tollat
7/11 anonim válasza:
semmit úgyis elhagyom egy toll van a zsebemben
LIKE A BOSS
most leszek 2.os
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
szerintem az egész azon múlik, hogy fiú vagy, vagy lány.
ha fiú vagy, azt fogja mondani a többi fiú, hogy ciki, ha lány vagy, akkor meg azt fogják a fiúk mondani, hogy milyen aranyos tolltartó. És ez más dolgoknál is így lesz, nem csak a tolltartó esetében.
10/11 anonim válasza:
Egy sima,kék henger alakú. Most megyek 10.-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!