FM-esek! Az illatminták megegyeznek a parfümökkel?
Figyelt kérdés
Felmerült bennem az a félsz, hogy a kis üvegcsébe könnyű jót tenni, majd az alapján megrendelem a nagy kiszerelést, ami már nem az lesz. Szóval eleve óvatos vagyok, mert először mindenképp csak illatmintát szeretnék kipróbálni majd aztán rendelni,de mi van ha hiába óvatoskodom, ugysem ugyanazt kapom?2010. ápr. 16. 18:28
1/3 anonim válasza:
Én idáig 2x rendeltem és ugyanazt kaptam mint amit szerettem volna. :)
Jók ezek a parfümök érdemes kipróbálnod.
2/3 A kérdező kommentje:
Az illatmintájuk alapján kaptad azt amit szerettél volna,vagy az eredetijéhez viszonyítva?
2010. ápr. 16. 23:33
3/3 anonim válasza:
Lehetséges, hogy picit másnak fogod érezni a parfümöt, mint a mintát, meg is mondom, miért. A mintából a sok nyitogatás miatt mindig párolog el némi alkohol, és így az illata is változik egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!