Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is hatalmas a...

Szerintetek is hatalmas a hasam? Képek

Figyelt kérdés

Tudom, hogy van hasam, de annyira nagy? Mellem is van hozzá. Akkor is gáz?? Mindig a hasammal cikiznek az osztályban. Szerintetek?

ilyen ha állok:

[link]

ilyen ha ülök:

[link]

2011. szept. 27. 20:31
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%

De hogyha tetszik a pasiknak, akkor miért nem sz@rod le, és miért kérdezed meg?

Különben sokan elhízottak, előnyösen kell öltözködni rá.

2011. okt. 1. 09:21
 42/50 anonim ***** válasza:
100%

ne haragudj kérdező, de azért írtad ki, hogy megnyugtasd magad hogy nem vészes?

Magadat becsaphatod de azzal nem mész semmire, nem kell drasztikus változás.

Mozogj többet, és egyél kevesebb édességet:)

2011. okt. 1. 09:44
 43/50 anonim ***** válasza:
100%

Ne áltasd már magad és magyarázd be hogy nem nagy, mert igenis nagy. Ha 10 emberből 1 azt mondja hogy nem vészes akkor inkább annak hiszel, és megvan nyugtatva a lelkiismereted? Mindenki megmondja hogy ez a has már gázos.

Én pont ettem és hát nem volt egy jó látvány meglátni ezt a képet, és ezt nem bántásból mondom. Az osztálytársnőmnek is ilyen hasa van, ne tudd meg milyen jelzőket kap a háta mögött. Mert lehet hogy neked páran azt mondják hogy ez jó, de ők a ritka kivétel, nem a többség! És az egyik képen, ahol a feneked is látszik, na az is elég nagy. Irány, futni, tornázni és diétázni amíg nem lesz rosszabb a helyzet. És most ha azt mondom hogy fogyjál, akkor nem arra gondolok hogy "40 kilónak kell lenned vasággyal". Én a baráti körömben (ami elég nagy) tapasztaltam azt, hogy a pasik azt mondják hogy az a jó ha husis valaki, van mit rajta fogni, mégis előbb "kelnek el" a vékony, formás lányok. Nem véletlenül.

2011. okt. 1. 10:29
 44/50 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy van egy-két pasi, akik erre buknak, de inkább csak kedvességből mondja a legtöbb, hogy cuki és szexi.

Míg nem olvastam bele a válaszokba, addig én is meg voltam róla győződve, hogy néhány hónapos terheseknek van ilyen hasa.

Az, hogy 19 vagy, nem jelent semmit. Még simán tudsz rajta alakítani.

Meg hogy van melled. Kit érdekel? Ha leadnád a felesleged, akkor az sem lenne.

A nagy mell, nem üti ki a nagy és zsíros hasat.

Ha zavar, akkor állj neki tornázni és majd lemegy rólad az a pár kiló felesleg.

2011. okt. 1. 13:48
 45/50 anonim ***** válasza:
Szerintem nagy hasad van, egy fogyókúra sport mellett nem ártana.
2011. okt. 1. 15:30
 46/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy kövér, van rajtad pár kg plussz, de ehhez viszonyítva nincs aránytalanul nagy hasad, sokkal szerencsésebb az alkatod, mint neki

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

(Direkt előkerestem, mert a válaszolók úgy írnak neked is, mintha legalább így néznél ki... El vannak tévedve.)

2011. okt. 2. 09:06
 47/50 anonim ***** válasza:
utolsó,ugye tudod hogy véletlenül a belinkelt kérdéshez is belinkelted a saját kérdését? xDD
2011. okt. 2. 09:14
 48/50 A kérdező kommentje:

09:14!

Szerinted az én vagyok?? Nem is olyan az alkatom. Vékonyabb mint én. Neki tényleg csak a hasa nagy. Nekem azért van combom is meg fenekem is.

2011. okt. 3. 17:19
 49/50 anonim ***** válasza:
Uristen, hagyjátok már...-.-
2011. okt. 3. 17:22
 50/50 anonim ***** válasza:

Tudom, elcsesztem, már mind1:-S

09:14 voltam.

2011. okt. 3. 18:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!