Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is hatalmas a...

Szerintetek is hatalmas a hasam? Képek

Figyelt kérdés

Tudom, hogy van hasam, de annyira nagy? Mellem is van hozzá. Akkor is gáz?? Mindig a hasammal cikiznek az osztályban. Szerintetek?

ilyen ha állok:

[link]

ilyen ha ülök:

[link]

2011. szept. 27. 20:31
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
78%
jó nagy beled van
2011. szept. 28. 14:38
 32/50 Fityuka válasza:
16%

lekenném csokis pudinggal,és lenyalnám :)

gyönyörű vagy

2011. szept. 28. 15:30
 33/50 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem azért annyira nem vészes, elég sok embernek van ilyen, csak nem mutogatják. Ha mondjuk sokáig behúzva tartod (pl. utcán) akkor formában tudod tartani. Nem akarlak bántani, kaptál eleget. Nyugi, nem vészes, csak diétáznod kell. :)
2011. szept. 28. 15:59
 34/50 anonim ***** válasza:
52%

sztem nem olyan nagy.nincs vele baj.

30/F

2011. szept. 28. 16:15
 35/50 anonim ***** válasza:
Ha a pasik szerint cuki meg szexi, akkor miért tetted fel ezt a kérdést nekünk? Nem bántásból mondom, de tényleg nagy hasad van. Mozogj, ne egyél annyi egészségtelen nassolni valót, ne edd magad mindig degeszre, és valamennyit javulni fog a helyzet.
2011. szept. 28. 17:01
 36/50 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem semmi gond veled, inkább azokkal van a gond, akik szerint kövér vagy és elhízott...

Ez a mai világ, üdvözöllek! Nehogy olyan legyél, mint ezek, mert a végén beleőrülsz, hogy jaj, kövér vagyok, még ha 40 kiló leszel vasággyal is!

2011. szept. 28. 18:19
 37/50 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, buzdítsd csak, ezért van annyi elhízott tinédzser, mert azt hiszik hogy akármilyen rossz testalkattal szexibabák....
2011. szept. 28. 18:38
 38/50 anonim ***** válasza:

ma 18:38

Ja, és miért van olyan sok anorexiás tini, akik már nem is menstruálnak, 170 centihez max 50 kg-osak, és még abból is fogyni akarnak? Ja, és ilyenből több van, elég csak szétnézni ezen az oldalon is...

2011. szept. 28. 19:51
 39/50 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért, de nem érzem olyan nagyon ducinak magam, mint ahogy itt a legtöbben irták. A "szexi és cuki" dologgal pedig nem áltatom magam. Már többször mondták nekem. Ennek ellenére egyetértek azzal, hogy több pasinak tetszik a lapos has.
2011. szept. 30. 00:22
 40/50 anonim ***** válasza:
100%

nekem is ilyesmi csak kisebb...

amúgy elég nagy hasad van,de sportolj valamit :D

én is most akarok elkezdeni valamit mert már nagyon unom hogy az összes barátnőmnek meg osztálytársamnak tök lapos hasa van,csak én vagyok ilyen hájas disznó :||

13l

2011. okt. 1. 08:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!