Valaki magyarázza már el nekem mi ez a hatalmas Fila táska elleni kultusz (nem élek Mo-n)?
Mindenhol azt látom, hogy Filás viccek vannak és mindenki fikázza a Fila táskát. Miért? Tudom, hogy a Tesconál volt pontgyűjtési akció, ahol ezt lehetett kapni. Na és? Most ettől már ciki?
A Converse cipő vagy a kínai noname (fekete-fehér) tornacipő miért nem ciki?
Annyi minden kiegészítő van ami ciki, mégsincs ekkora kultisza. Egy időben ciki volt ha vastag keretes volt a szemüveged, most az a menő ha SZTK keretes. Komolyan nem értem.
Nem élek Mo-n de most készülök hazautazni, és mivel csak kézipoggyászt viszek magammal, az egy Fila edzőtáska, amit még 2 éve vettem. De annyit olvastam már erről, hogy inkább átpakoltam egy másik táskába, mielőtt Ferihegyen megrohamoz a divatkommandó,,,
Az is gáz, 1. hozzászóló, hogy a pestit nagybetűvel írod.
Ne bámuld akkor az embereket. A célnak megfelelnek a táskák. A túlzott divatozás meg úgyis a suhancok körében van elterjedve. Azoknak van idejük fikázni is mindent...
Utolsó 2 válaszolánál a pont.
Minden évnek megvan a maga "divat" terméke, annak mégsincs ekkora visszhangja.
Ahol élek, minden embernek Apple cucca van, de minimum Iphone. Ők ezt nem érzik cikinek, sőt. És nem azért mert drága (mert nekünk drága, nekik nem) hanem mert elfogadják, hogy most ez a menő. Ezét nem értem, hogy mi itt a gond a Fila táskával.
Vagy pl van itt egy üzlet a Zebra. Kiadott idén egy bevásárló táskát, ami az idei divatnak megfelelő színű és mintájú. Elég sokan hordják a suliba, utcán, stb. Mégse gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!