Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valaki magyarázza már el...

Valaki magyarázza már el nekem mi ez a hatalmas Fila táska elleni kultusz (nem élek Mo-n)?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt látom, hogy Filás viccek vannak és mindenki fikázza a Fila táskát. Miért? Tudom, hogy a Tesconál volt pontgyűjtési akció, ahol ezt lehetett kapni. Na és? Most ettől már ciki?

A Converse cipő vagy a kínai noname (fekete-fehér) tornacipő miért nem ciki?

Annyi minden kiegészítő van ami ciki, mégsincs ekkora kultisza. Egy időben ciki volt ha vastag keretes volt a szemüveged, most az a menő ha SZTK keretes. Komolyan nem értem.

Nem élek Mo-n de most készülök hazautazni, és mivel csak kézipoggyászt viszek magammal, az egy Fila edzőtáska, amit még 2 éve vettem. De annyit olvastam már erről, hogy inkább átpakoltam egy másik táskába, mielőtt Ferihegyen megrohamoz a divatkommandó,,,

2011. szept. 16. 15:00
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Végülis csak a kínai piac volt vele tele....

És miért baj, ha valaki akciósan veszi a holmiját? Nem hiszem, hogy Magyarországon sokan megengedhetik maguknak a márkás, első kézből származó dolgokat.

2011. szept. 16. 15:41
 12/31 anonim ***** válasza:
Nem baj. Én megértem. De ha látnád mennyi embernek van szerintem te is röhejesnek tartanád. Mondom úgy,hogy nem láttam,hogy ezen viccelődnek.
2011. szept. 16. 15:43
 13/31 A kérdező kommentje:

Volt egy idő (ekkor még otthon éltem) amikor mindenkinek Tokio Hotel-es táskáj/tolltartója/pólója volt. Az is gáz volt, lecsengett, azóta elég keveseknek rémlik a TT. Persze értem én, hogy tömeg cikk meg minden a Fila, de könyörgöm, nem tehetik meg az emberek hogy személyre szabott táskájuk legyen.

Szerintem az is elég ciki volt, amikor a kislányok előttem vagiztak a hamis LV/Prada/Gucci táskájukkal. Én meg hónapokig spóroltam egy eredeti Pradara. Azokat az embereket senki nem szólja meg.

2011. szept. 16. 15:52
 14/31 anonim ***** válasza:
Szerintem azokat is megszólják,csak nem ennyire nyilvánosan.
2011. szept. 16. 15:57
 15/31 A kérdező kommentje:
Hát ez az... akkor miért kell a Fila táskásokat nyilvánosan alázni. (a kérdés nem kötekedés miatt lett kiírva, mielőtt valaki félreérti, csak tényleg nem értem.)
2011. szept. 16. 16:00
 16/31 anonim ***** válasza:
89%
Kedves kerdezo! Ezt az egeszet azert nem tapasztalod kulfoldon, mert csak a magyaroknal van meg az a szokas, hogy allandoan a masikkal foglalkoznak, azt nezik, hogy mbe tudnak belekotni, miert tudjak cikizni. En is kulfoldon elek, ha beszallok a metroba majdnem mindenki az ipone-jat vagy a blackburry-jet nyomogatja, es megsem gaz. Nem erdekli az embereket, hogy kinek van meg rajta kivul, nem is menoznek vele. Otthon meg pl. mar ciki az iphone, folyamatosan fikazzak akik nem tudjak megvenni. Olyan mint a Starbucks. Otthon igy gaz, ugy gaz, folyamatosan fikazzak, pedig meg az eletben nem jartak egy ilyen kavezo kozeleben sem, megkostolni meg foleg nem kostoltak meg toluk semmit. Ne foglalkozz veluk, rengeteg szanalmas ember el otthon, akik altalaban mindent fikaznak, amit nem kaphatnak meg.
2011. szept. 16. 16:03
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Most erre kaptak rá, szerintem szarjuk le,hogy éppen mit fikáznak. Majd tönkremegy az a táska is és akkor ez is elmúlik...
2011. szept. 16. 16:05
 18/31 anonim ***** válasza:

Az úgy kezdődött, h kb. két éve a MOL kutakon volt ilyen pontgyűjtős cucc, és bizonyos mennyiségű pontért+ pénzért lehetett Fila táskákat venni (megjegyzem, ezt az ominózus oldaltáskát már akkor elég sokan megvették).

Majd mostanában a teszkóban is volt ugyanilyen akció, kb ugyanazokkal a termékekkel, mint a MOLnál, csak ugye a teszkóba többen járnak.

Ennyi a nagy történet.

2011. szept. 16. 16:13
 19/31 A kérdező kommentje:

16:03

Ez teljesen így van, én ezt nem tapasztalom itt. Viszont ha hazamegyek emiatt rosszul érzem magam, mert otthon más se megy, csak a beszólogatás (jajj ő megteheti, hogy évente síelni jár v Iponeja van). Itt ilyennel nem foglalkoznak.

16:13

ezt én is tudom. A kérdés az, hogy miért kell ezért embereket fikázni, videót csinálni róluk és poénosabbnál poénosabb vicceket kitalálni.

2011. szept. 16. 17:21
 20/31 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan pakolhatsz bele.Tök mindegy,hogy 1-el több vagy kevesebb.De tényleg fél Mo.-nak ilyen van...

Persze a másik fél ( akiknek nincs) azok pedig fikázzák őket h. milyen tucatok xP

2011. szept. 16. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!