Valaki magyarázza már el nekem mi ez a hatalmas Fila táska elleni kultusz (nem élek Mo-n)?
Mindenhol azt látom, hogy Filás viccek vannak és mindenki fikázza a Fila táskát. Miért? Tudom, hogy a Tesconál volt pontgyűjtési akció, ahol ezt lehetett kapni. Na és? Most ettől már ciki?
A Converse cipő vagy a kínai noname (fekete-fehér) tornacipő miért nem ciki?
Annyi minden kiegészítő van ami ciki, mégsincs ekkora kultisza. Egy időben ciki volt ha vastag keretes volt a szemüveged, most az a menő ha SZTK keretes. Komolyan nem értem.
Nem élek Mo-n de most készülök hazautazni, és mivel csak kézipoggyászt viszek magammal, az egy Fila edzőtáska, amit még 2 éve vettem. De annyit olvastam már erről, hogy inkább átpakoltam egy másik táskába, mielőtt Ferihegyen megrohamoz a divatkommandó,,,
Végülis csak a kínai piac volt vele tele....
És miért baj, ha valaki akciósan veszi a holmiját? Nem hiszem, hogy Magyarországon sokan megengedhetik maguknak a márkás, első kézből származó dolgokat.
Volt egy idő (ekkor még otthon éltem) amikor mindenkinek Tokio Hotel-es táskáj/tolltartója/pólója volt. Az is gáz volt, lecsengett, azóta elég keveseknek rémlik a TT. Persze értem én, hogy tömeg cikk meg minden a Fila, de könyörgöm, nem tehetik meg az emberek hogy személyre szabott táskájuk legyen.
Szerintem az is elég ciki volt, amikor a kislányok előttem vagiztak a hamis LV/Prada/Gucci táskájukkal. Én meg hónapokig spóroltam egy eredeti Pradara. Azokat az embereket senki nem szólja meg.
Az úgy kezdődött, h kb. két éve a MOL kutakon volt ilyen pontgyűjtős cucc, és bizonyos mennyiségű pontért+ pénzért lehetett Fila táskákat venni (megjegyzem, ezt az ominózus oldaltáskát már akkor elég sokan megvették).
Majd mostanában a teszkóban is volt ugyanilyen akció, kb ugyanazokkal a termékekkel, mint a MOLnál, csak ugye a teszkóba többen járnak.
Ennyi a nagy történet.
16:03
Ez teljesen így van, én ezt nem tapasztalom itt. Viszont ha hazamegyek emiatt rosszul érzem magam, mert otthon más se megy, csak a beszólogatás (jajj ő megteheti, hogy évente síelni jár v Iponeja van). Itt ilyennel nem foglalkoznak.
16:13
ezt én is tudom. A kérdés az, hogy miért kell ezért embereket fikázni, videót csinálni róluk és poénosabbnál poénosabb vicceket kitalálni.
Szerintem nyugodtan pakolhatsz bele.Tök mindegy,hogy 1-el több vagy kevesebb.De tényleg fél Mo.-nak ilyen van...
Persze a másik fél ( akiknek nincs) azok pedig fikázzák őket h. milyen tucatok xP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!