Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valaki magyarázza már el...

Valaki magyarázza már el nekem mi ez a hatalmas Fila táska elleni kultusz (nem élek Mo-n)?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt látom, hogy Filás viccek vannak és mindenki fikázza a Fila táskát. Miért? Tudom, hogy a Tesconál volt pontgyűjtési akció, ahol ezt lehetett kapni. Na és? Most ettől már ciki?

A Converse cipő vagy a kínai noname (fekete-fehér) tornacipő miért nem ciki?

Annyi minden kiegészítő van ami ciki, mégsincs ekkora kultisza. Egy időben ciki volt ha vastag keretes volt a szemüveged, most az a menő ha SZTK keretes. Komolyan nem értem.

Nem élek Mo-n de most készülök hazautazni, és mivel csak kézipoggyászt viszek magammal, az egy Fila edzőtáska, amit még 2 éve vettem. De annyit olvastam már erről, hogy inkább átpakoltam egy másik táskába, mielőtt Ferihegyen megrohamoz a divatkommandó,,,

2011. szept. 16. 15:00
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Értem.

Szóval úgy mint az Iphone-nál. Akinek van az hülye divat majom és az fikázza a legjobban akinek nincs.

2011. szept. 16. 20:53
 22/31 anonim ***** válasza:

Jézusom tényleg ez megy magyarországon?:DD

Én se lakok M.O.-n mert már több éve elköltöztem de hát ez amiket írtok valami..:DDD Hihetetlen..Tehát én nem tudnám elképzelni,hogy megyek az utcán és mindenkinek ilyen táskája van.De amúgy kint meg az Iphone-nal megy ez ,hogy akinek van az cs"cska..:SS Akinek meg nincs az is cs"cska..Nekem is van Iphone-om de azért jó pár hónapig spóróltam rá..:SS

2011. szept. 19. 15:05
 23/31 A kérdező kommentje:

ÉS nem vagy csicska ;)

Bizony ez megy...ez most az új sláger. Nincs olyan nap, hogy ne látnék vagy 10 Filás viccet facen.

2011. szept. 19. 16:44
 24/31 anonim ***** válasza:

Köszönöm!:)

Én unokahugommal szoktam facen meg msn-en beszélgetni,és kérdeztem tőle,hogy mi ez ,hogy mindenki ilyen vicceket irogál ki facebookra ,hogy: "elveszett a fila táskám aki láttam írjon.." meg ilyenek..és ő is mondta,hogy ilyen tesco pontgyüjtés volt és most mindenkinek ilyenje van..dehát könyörgöm múltkor bementem egy boltba amerikában, és egy 12 éves lánynak ilyen sztk-s szemüvege volt..azt hittem ez csak M.O.-n divat de úgy látszik nem..tehát nagyon durva ami itt is meg ami ott is megy. :\

2011. szept. 20. 15:17
 25/31 A kérdező kommentje:

Áááá az SZTK keret nálunk is hódít. Nagyon "menő". :P

Tegnap egy kiscsaj Tescos bevásárló táskaszerűséggel (az a fekete, ami ilyen műanyagos és hatalmas) volt suliba. Senki nem röhögte ki, viszont én pilláztam, hogy nálunk ezzel max. a boltig mennek az emberek.

Érdekes emberek vannak mindehol. :)

2011. szept. 21. 07:04
 26/31 anonim ***** válasza:

De milyen furcsa,hogy az SZTK-s szemcsi régen mikor még nagyszüleink meg dédszüleink éltek, milyen ciki volt fel se merték venni, mert kicsúfolják őket meg megverik őket.:S

Most meg mindenki olyat hort lencse nélkül.. Mondjuk nekem csak napszemüvegem van ilyen SZTK-sból ray ban te ami most megy...Meg azt figyelem,hogy ez az anyóka mintás nadrág ilyen buggyos nadrág..Hát te jó ég.. !!:D

2011. szept. 25. 09:10
 27/31 A kérdező kommentje:
Furcs az biztos. Ma láttam egy csajt apró virágmintás és buggyos gatyába. Pár éve simán lefikázták volna, hogy öreges a virágminta miatt a buggyos meg szimplá béna. De most meg menő. Mint a hamis LV táska :D
2011. szept. 25. 21:35
 28/31 anonim ***** válasza:

Hát igen.. :D

Csaj létemre szerintem undorító ez a gatya.. :S

Meg mostanába azt figyelem mindenki kivarratja magát..vagyis ahol én vagyok itt mindenkinek van szinte..:D Jönnek mennek a Tattoo üzletben.. :O

2011. okt. 1. 19:01
 29/31 A kérdező kommentje:
Hajjaj, ezt én is megfigyeltem most itthon. Olyan emberek akikről életemben nem gondoltam volna ilyet, most tatoo őrültek. Háááát jóóó! :D Én nem hódolok be az fix.
2011. okt. 1. 21:41
 30/31 anonim ***** válasza:

Én tetováló tanonc vagyok úgyhogy én mire megyek haza deceberben a családom szépen fognak nézni az tuti.:D

Dehát már 3 éve elmúltam 18 azt csinálok amit akarok. ;))

De visszatérve fila táskára..Hát furcsa ami megy.. : )

2011. okt. 3. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!