Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is hatalmas a...

Szerintetek is hatalmas a hasam? Képek

Figyelt kérdés

Tudom, hogy van hasam, de annyira nagy? Mellem is van hozzá. Akkor is gáz?? Mindig a hasammal cikiznek az osztályban. Szerintetek?

ilyen ha állok:

[link]

ilyen ha ülök:

[link]

2011. szept. 27. 20:31
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:

22:02 !

Lehet, hogy rossz a tertasom, de akkor is ilyen ha hasam, ha teljesen kihuzom magam, talan egy picit kisebb.

2011. szept. 27. 22:06
 22/50 anonim ***** válasza:
75%
egy 10-15 kilót leadhatnal simán. nagyon nagy a hasad.
2011. szept. 27. 22:12
 23/50 anonim ***** válasza:
71%
persze hogy ugyanekkora, csak ha oldalról nézed, nem áll ki ennyire, mivel ugye az egész gerinced hátrébb van. ez nem egy gigahas, hanem egy rossz tartás
2011. szept. 27. 22:13
 24/50 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég nagy és ronda. De ha neked jó... nekem tök mindegy, amúgy tényleg olyan vagy, mint egy terhes nő, és annyira azért feszesnek sem mondanám. Úgy összességében lenne rajtad mit formálni, üvölt rólad, hogy mozgásnak a közelébe se mentél egy ideje... Jót tenne, több pasi bukik a feszes, csinos (nem feltétlen gebe) lányokra, mint a hasasokra.
2011. szept. 27. 22:54
 25/50 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagy a hasad.

Ne haragudj, de tenyleg a testtartasoddal lehet gond, vagy a hasizmaid durvan gyengek.

En fixen allitom, hogy nekem 25-26 hetes terhesen volt akkora pocakom, mint neked a teleevos kepeken.

De a tied tenyleg nem olyan, mint egy terheshas, mert az nekem kemeny volt es feszes.

Azert gondolom, hogy a testtartasoddal lehet gond, mert a sulyod nem indokolna a pocakot, legalabbis ezen a foton en is 70 kilo felett vagyok, raadasul TELJESEN kitagult hasfallal, mert ez a ket 3 nappal azutan keszult, hogy megszultem a masodik (nem kicsi) gyerekemet: [link]

Szoval csak arra akartam celozni, hogy hasonlo sullyal es gyenge hasfallal sem kellene szerintem ekkora pocakodnak lennie, ha jol tartanad magad.

2011. szept. 27. 22:55
 26/50 anonim ***** válasza:
70%
Kövér vagy, fogyjál le! Nagyon nehéz tudom, nekem is ingadozik a súlyom. De le tudok fogyni, csak hatalmas kitartás kell. Nekem van hogy 15-20 kilót is ingadozik a súlyom. Nem prédikálásként mondom, mert most én is kövérke vagyok, de most éppen fogyózok megint. Fiatal vagy, és ha nem teszel ellene, akkor idővel sokkal rosszabb lesz, sokkal rosszabb. Főleg szülés után. És majd ha egyszer csak felbillen 100 kilóig a mérleg karja, akkor már lehet siránkozni, hogy lehetett volna tenni ellene, mikor még kisebb volt a baj.
2011. szept. 27. 22:56
 27/50 anonim ***** válasza:
100%

Nekem négy hónaposan ilyen hasam volt.

Minden este 50 felülés, és kis diéta. Ha tudod hogy nagy a hasad (mert akinek van szeme, látja), két hét le tudod dolgozni, egyszerűbb, mint keseregni vagy álszent válaszokat keresni (ugyan, ez simán belefér, stb.)

2011. szept. 27. 23:12
 28/50 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és ne minket győzködj, hogy a pasik szerint szexi, meg hogy jobb egy ilyen mint egy lógós, itt nem kell győzködnöd senkit, véleményt kértél, mindenki leírta és mindenkinek igaza is volt! Vagy fogyózz, vagy ha nem hiszel közel 20 embernek, töröld a kérdésed és örülj a pasiknak akik szexinek tartják..
2011. szept. 27. 23:15
 29/50 anonim ***** válasza:
100%

Mintha súlyokat pakoltak volna bele... A formája az gáz, mert ha arányaiban lennél mindenhol husi, az nem annyira. De te nem látod?

Semmi hasizmod nincs azért áll úgy; és azért nem lóg még, mert fiatal vagy, bocs, de ez csak idő kérdése! Kevesebbet egyél, ne rakd mindig tele, mert ki van tágulva a gyomrod.

2011. szept. 28. 10:01
 30/50 anonim ***** válasza:
78%

sok pasi szerint ez cuki meg szexi?:) ugyan...ne akard magadnak bemesélni...ez se nem cuki se nem szexi...19 évesen pláne...

23L

2011. szept. 28. 10:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!