Szerintetek is hatalmas a hasam? Képek
Figyelt kérdés
Tudom, hogy van hasam, de annyira nagy? Mellem is van hozzá. Akkor is gáz?? Mindig a hasammal cikiznek az osztályban. Szerintetek?
ilyen ha állok:
ilyen ha ülök:
2011. szept. 27. 20:31
11/50 anonim válasza:
"Kenyér, pékárú, cukor megvonás és egy kis sport még megmenthet az elhíztástól."
???
Ez már elhízás, nem csak a hasad a nagy, a combod is.
Sport, sport, sport!
12/50 anonim válasza:
Ne haragudj, de tényleg nagy hasad van. Mindig ilyen? Vagy csak akkor ilyen, mikor teleeszed magad? Ha jól látom, a combod is narancsbőrös. Mozogj hetente legalább 3x valamit, csökkentsd a cukrozott üdítők, édességek, chipsek számát.
16/L
14/50 Dilettáns döggomba válasza:
Bocs az őszinteségért, de szerintem is nagy a hasad és a feneked is.
15/50 A kérdező kommentje:
2011. szept. 27. 21:25
16/50 anonim válasza:
Ne haragudj, tényleg elég nagy. Nem viccből mondja mindenki.
17/50 A kérdező kommentje:
Aránytalanul nagy? Annyira sok háj nincs rajta szerintem, csak olyan kerek.
2011. szept. 27. 21:44
18/50 anonim válasza:
Most komolyan..4+ hónapos terhesen volt ekkora a hasam,mint neked,még a formája is ilyen volt!!Tényleg fura állású,és ha nem vagy állapotos,elég csúnyácska.Bocsi:(
19/50 anonim válasza:
Rossz a tartásod, közel sem lenne ekkora, ha nem állnál C-t formázva.
20/50 A kérdező kommentje:
Még mindig jobb mintha lógna. Akkor már legyen kerek. Vagy nem? Egyébként már több pasi is mondta, hogy cuki,meg hogy szexi.
2011. szept. 27. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!