Fiúk! Nálatok mennyire számít hogy egy csaj divatos legyen?
Például ilyen:
vagy ilyen
és a zselés műköröm az nagyon hátrány?Mert néha olvasgatom itt a kérdéseket és lehurrogjátok a csajt a műkörme van.Nem értem miért?
Feltehetnék ide egy új kérdést: "A bunyó mindig a party végét jelzi, vagy folytatódhat még a buli?" :D
Kedves kérdező: A lényeg, hogy ahány ember, annyi féle, van aki észreveszi, hogy divatos vagy, van aki nem, mert nem ért hozzá. Itt kifogtál jópár olyat, akinek nem jön be, ennyi. Ettől még fel fogsz tűnni olyanoknak, akiknek tetszik, gondolom ez is a cél, nincs ezzel gond. De ha valakinek nem tetszik, azt hiába akarod meggyőzni, hogy "de igen, tetszik neked". Különbözők vagyunk, ez így van rendjén. :))
Majd szóljatok, mi lett a bunyó vége. :D
Na mivan érzékeny pontra tapintottam cicám?:D Fáj igaz??? :D
valahogy nem hatsz meg,tudod aki rálép a tyukszememre azzal valószínüleg én is úgy fogok bánni te ocsmány senkiházi kis szar:D Ennyi a véleményem.Nyugodtan dühöngd csak ki magad nem sajnálom tőled aztán majd nefelejtsd el megköszönni hogy levettem a válladról a kemény napi feszültséget:P jó marcangolást!
Na neki tuti tetszenél:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Nesze neked divat...
Más az ízlés, ami egyedi, és más a divat.
A divat a kifutókon van, meg a magazinokban.
A rockerség, emóság sem divat, hanem inkább stílus.
Akkor lesz belőle divat, ha valaki utánzásból csinálja, vagy mert másnak akarja magát mutatni mint ami, azaz tömeg akar lenni, tucat és nem önmaga.
A márka meg divat sem ugyanaz, lehet valami márkás, neves, elegáns, drága, de attól még nem feltétlenül lesz divatos, lehet hogy tavaly az volt, vagy máshol most is az, de lehet hogy jövőre nem az lesz a divat, és nem itt.
Sőt lehet hogy a legtöbb embernek az a ruha nem is tetszik, vagy nem áll jól, amelyek a kifutón vannak, sokszor rémesek azok a ruhák, frizurák, amiket a topmodellek felvesznek, viselnek.
Kedves kérdező, te mások véleményére voltál kíváncsi, ezért fogadd a kritikát és a saját véleményt is, és azt is h valaki jobban ért a divathoz mint te, mert ez vele született tehetség és nem iskola kérdése. Jó nem kell fikázni a másikat, és ismeretlenül szidni!
Szal nem azért tetted fel a kérdést, hogy vitatkozz, hanem mert kíváncsi voltál más véleményére, és mert tanácstalan vagy nem? Ha meg tudod szerinted, hogy mi a divat, és miben szeretnek a lányok lenni, vagy mi az ami a pasiknak bejön, akkor mért kérdezed, vagy mért nem az ismerőseiddel beszéled meg? Szal kicsit ellentmondásos nekem ez a kérdezek de vitatkozok dolog, amúgy te is ugyanúgy okoskodsz mint mások itt, azt hiszed csak úgy lehet helyes, ahogy te mondod, van amiben tévedsz és van ami nem igazságon múlik, hanem nézőpont kérdése.
Amúgy a képeken látható ruhákat fel nem venném, én tojok a divatra ha divatos ha nem, de nem sok csajon látok ilyet, tehát ez a hétköznapokon nem nagyon divat, nem is mondhatnám menőnek, vagy túl szépnek, sem feltűnőnek, és ha választhatnék inkább egyedi ruhát hordanék és turkálósat mint divatosat, mert nem szeretnék ugyanolyanban lenni mint 30 másik csaj. Ami régen ciki volt most az a divat: pl buggyos naci gumis széllel, sztk keretes szemüveg, van akinek jól áll, öltözteti, de van kinek nem.
Nekem a rockabili stílus jön be meg a pin up, a gót
Az a baj, hogy nem dühöngök te kis ribanc, hanem fetrengek a sablonos szövegtől, amit lenyomsz...
18/f
A kérdező hozzászólásait elolvasva ez jutott eszembe: Kívülről lehet szép és igényes, de belülről bizony rohad. ;)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!