attól hogy csak jövőre lesz divat még tisztába vagyok a külföldi divattal.Követek mindent,akár neten,akár külföldi újságból.Szóval ne oktassatok ki.Egyébkét aki azt írta hogy aki szereti a divatot ez egy ********** annk azt mondom hogy lehet hogy te szeretsz szemeteszsákban járni de én igényes vagyok magamra,és szerintem jól állnak ezek a ruhák és nem az árát nézem hanem hogy mennyire áll jól és milyen divatos azért mert én IGÉNYES vagyok magammal szembe nem azért hordom a ruhákat hogy másnak tessek....én nektek többet nem írok a divatról mert fölösleges nem értetek ti hozzá...
2011. aug. 8. 13:42
32/61 anonim válasza:
Szerintem a divat az egyediségről és az eredetiségről is szól...lehet, hogy divatsuliba jársz, de szerintem ott sem egyforma mindenkinek az ízlése.
Én pl legtöbbször turikban és kisbutikokban vásárolok, és otthon átalakítgatom a ruháimat, meg mostanában ékszereket csinálok. De ettől még divatos vagyok, mert van egy stílusom, ami illik hozzám, és a személyiségemhez, ráadásul igyekszem az előnyös vonásaimat kiemelni. Szerintem ez a divat.
2011. aug. 8. 13:44
33/61 anonim válasza:
Nem kell kiakadnod én azthiszem válaszoltam a kérdésedre normálisan (ma 13:20),igaz helyesírási hIbákat vétbe!:D Mindenki máshogy áll a divathoz,van akinél számít van akinél nem,ez férfi függő! Ha szerinten ez az igényesség,akkor legyél igényes,inkább minthogy olyat horgy amiben nem érzed jól magad! Sok állszent van,pl.:nekem a rockerekkel sokszor az a bajom,hogy elmondásuk szerint utálják a divatot,miközben ők is egy divatirányzatot követnek! Semmi baj ezekkel a ruhákkal,ha neked ez tetszik hát hord!;) Nekem az elsőnek a színe és az anyag tetszik,de az a masni rajta szerintem túl tolakodó,míg a második képen lévő ruhának a része(lefelé) lehetne hosszabb,a fekeet része ,ami középen van pedig lehetne kissebb! Egyébként a legnagyobb művészet az,amikor puritán ,egyszerű ruhákat csinálsz és mégis tökéletes ,a mag egyszerű nemében stílusos és kifejező! Egyébként a zsákban való járás és a manöken stílus között azért vannak átmenetek,ne gondolkozz szélsőségesen (lehet,csak idegeségedben mondtad ezt!:D)!
2011. aug. 8. 14:06
34/61 anonim válasza:
"Egyébkét aki azt írta hogy aki szereti a divatot ez egy ****** annk azt mondom hogy lehet hogy te szeretsz szemeteszsákban járni de én igényes vagyok magamra,és szerintem jól állnak ezek a ruhák és nem az árát nézem hanem hogy mennyire áll jól és milyen divatos azért mert én IGÉNYES vagyok magammal szembe nem azért hordom a ruhákat hogy másnak tessek..."
Látod, ennyit rólad. A divaton kívül mást nem is ismersz, csak akkor nem szemeteszsák, ha divat. És az igényesség nem egyenlő a divatossággal. Pont, hogy ellentét... Ócska kis p*csa minden csőgatyás, konverzes "fiú" meg "lány", bár inkább a génhulladék jobb megnevezés.
2011. aug. 8. 14:41
35/61 A kérdező kommentje:
mert majd te döntöd eel hogy milyenek vagyunk mi?:D
2011. aug. 8. 14:54
36/61 Smartguy86 válasza:
Akkor legyél is igényes magaddal és ne hordj ilyen ócska giccseket...
2011. aug. 8. 14:57
37/61 anonim válasza:
Nem, a normális emberek már rég eldöntötték, hogy ócska p*csák vagytok...
18/f
2011. aug. 8. 14:58
38/61 A kérdező kommentje:
figyi nem is ismersz ugyhogy inkább bekéne kussolnod.Biztos téged sokat bántanak ilyen emberek nemigaz?:D Azért vagy ilyn...:D
2011. aug. 8. 15:00
39/61 anonim válasza:
Nem ismerlek? Elég volt végigolvasni a megnyilvánulásaidat, és süt belőled, hogy egy egomán, igénytelen tömeglány p*csa vagy...
2011. aug. 8. 15:02
40/61 A kérdező kommentje:
Te meg egy otthonülős gusztustalan tirpákszarzsák vagy....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!