Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Nálatok mennyire számít...

Fiúk! Nálatok mennyire számít hogy egy csaj divatos legyen?

Figyelt kérdés

Például ilyen:

[link]

vagy ilyen

[link]

és a zselés műköröm az nagyon hátrány?Mert néha olvasgatom itt a kérdéseket és lehurrogjátok a csajt a műkörme van.Nem értem miért?

2011. aug. 8. 11:50
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 Smartguy86 ***** válasza:
35%
A divat a csajoknak való csak - ők hihetik, hogy feltűnőbbek tőle - de a divatnak éppen az a lényege, hogy ugyanolyan vagy, mint a többi = szürke, egyéniség nélküli. A férfiak leszarják a divatot. Csak ne öltözz nevetségesen (pl gumicsizma, crocs, masnik, csillámporos tornacipő, emohaj, strasszos-virágos-csillógós-jenniferlopezes fölső,stb).
2011. aug. 8. 11:56
 12/61 A kérdező kommentje:

pedig divatosak:) De megértelek végülis téged is,nem kötelező a divatot követni.Saját döntésed.

Fiúk még jöhetnek válaszok ha gondoljátok

2011. aug. 8. 11:57
 13/61 anonim ***** válasza:
76%
Nálam inkább az számít, h NE legyen divatos. Divatos = ízléstelen.
2011. aug. 8. 11:59
 14/61 anonim ***** válasza:
100%
Félreértések elkerülése végett: a divatot "marketingesek" generálják, és a ruhaszalonok, gyártók mennek utána, mert így minden évben új ruhákat tudnak eladni. Az átlag férfit nem érdekli, csak az, hogy a ruha mennyire áll jól a csajnak, mennyire emeli ki a nőiességét, stb. Ha a barátnőidnek akarsz tetszeni, akkor gondolom teljesen jók ezek a ruhák, de ha egy pasinak, akkor keress olyat, ami jól áll és jól érzed magad benne. :))
2011. aug. 8. 12:00
 15/61 anonim ***** válasza:
71%

Kedves Jelasics Jennifer! :)

Szeirntem számít hogy hogy öltözködsz. Nem a legfontosabb, de számít. A műköröm meg nem baj.

2011. aug. 8. 12:22
 16/61 anonim ***** válasza:

szexualitás kategóriában?

akkor mindegy, az ágyban nincs rajtuk semmilyen ruha

2011. aug. 8. 12:24
 17/61 anonim ***** válasza:
100%

ma 11:54

Az a baj,hogy én ezt a divatot nem láttam még senkin,pedig nap mint nap emberek között vagyok! A divat ezek szerint nem egy populáris dolog vagy mi?

2011. aug. 8. 12:33
 18/61 A kérdező kommentje:
hát... lehet hogy olyan társaságba jársz ahol nem divatoznak:) vagy csak nem nyitod ki a szemed
2011. aug. 8. 12:35
 19/61 anonim ***** válasza:
100%
Ezek mióta divatos ruhák ????
2011. aug. 8. 12:39
 20/61 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindkét gönc nevetségesen néz ki..
2011. aug. 8. 12:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!