Fiúk! Nálatok mennyire számít hogy egy csaj divatos legyen?
Például ilyen:
vagy ilyen
és a zselés műköröm az nagyon hátrány?Mert néha olvasgatom itt a kérdéseket és lehurrogjátok a csajt a műkörme van.Nem értem miért?
pedig divatosak akármit mondtok Van fogalmam a divatról mert zánaki divatsuliba járok.:D Szóval..:))
Egyébként 18 vagyok úgyhogy még megengedett..:D
A divatnak 2 fajtája van:
1, Tömegdivat ---> flitteres, csillogó, izléstelen ruhák, pothaj, műköröm, szétszolizott bőr,piercing stb.
2, Valódi divat ---> általában megfizethetetlen márkák, valóban izléses, modern ruhák.Ilyet nem gyakran látsz, maximum csak magazinokban.
Ezeken kivül, van aki stilussal születik.Vannak olyanok, akik turkálóból is ugy tudnak felöltözni, mint ha egy magazinból léptek volna ki.
Nem igazán értem, miért vagy kiakadva, mindenki a véleményét mondta el, azt hittem ezért tetted fel a kérdést. Ha csak megerősítést vársz, írd le, milyen választ adjunk, és olyat adunk. :)
Egyébként biztos divatosak ezek a ruhák, de ahogy korábban írtam, a divatot nem a közízlés alakítja, hanem pont fordítva. A mi ízlésünkre sajnos pont nem hat a marketing. A "csinos" és a "divatos" csak a kifutón azonos fogalmak, az utcán nem feltétlenül.
ma 13:10
Elhiszem ,csak én a divatot eddíg egy populáris dolognak hittem! Ehhez képest sehol nem láttam eddíg a buszon masnis toppot viselő lányt! De én elfogadom,ha a divat nem ezt jelenti! Különben szeretm az elegáns igényes ruhákat,még a diszkós lányokon is néha látok olyat ami tetszik...Egyébként anyiban igenis számít,hogy elmond valamit a lányról! Például azt,hogy mit gondol a divatról! Ebből lehet arra következtetni,hogy könnyen befolyásolható,de akár arra is,hogy nem volt még rossz tapasztalat a tömegkultúrával és jobbító szándékával,akár jobbá teszi a diszkós pitsákat! Ez atól függ,hogy az élet éppen egy divatgyűlölő fusztrált emberrel hoz-e össze vagy egy divatmajommal,esetleg egy értelmes emberrel?! Nekem nem tetszenek ezek a ruhák,de ha nem azt látom rajtad,hogy te ezektőll a göncöktől többnek érzed magad mint bárki más,akkor akár még meg is ismernélek....
Utálom, aki a divatot követi.
AKI KÖVETI, AZ P*CSA, TÖMEGLÁNY, SZELLEMILEG ÉRTÉKTELEN.
"péládul aki nem bír 100.000 ft-ot kifizetni egy masnis felsőért annak ott a Newyorker,Bershka,stb stb....Ez így van"
el vagy tévedve kislány !!!! én pl ki tudok fizetni 100.000 ft még egy tangáért is ! Munkámból adódóan rengeteget járok külföldön és ne haragudj, de a divatot nem ezek a ruhák jelentik akármilyen iskolába is jársz !
Ahogy előttem leírta már valaki, a divat sok ember számára megfizethetetlen drága ruha , aminek a gombja kezdődik ott, hogy 100.000 forint !
A véleményem az, hogy attól valaki lehet jól öltözött, csinos, hogy nem 100 ezreket költ a ruhájára, egy a lényeg, jól álljon rajta a ruha, tükrözze az egyéniségét és jól érezze benne magát !
A másik pedig, van pénzed, megveszed a 100 ezres ruhákat, és azt hiszed mert drága jól áll, a fenéket !
Megtehetem, hogy nem vásárolok egyetlen ruhát sem Magyarországon, egyetlen ruhám sem jött még velem szembe az utcán , sokszor mocskosul sok pénzt elköltök ruhára, DE soha nem veszek fel olyat, ami nem áll jól nekem !
Ja igen és ami most DIVAT Párizsban, majd az divat lesz itt mondjuk jövő nyáron , akkor most hogy is van ez a divattal ???? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!