Fiúk! Nálatok mennyire számít hogy egy csaj divatos legyen?
Figyelt kérdés
Például ilyen:
vagy ilyen
és a zselés műköröm az nagyon hátrány?Mert néha olvasgatom itt a kérdéseket és lehurrogjátok a csajt a műkörme van.Nem értem miért?
2011. aug. 8. 11:50
41/61 anonim válasza:
El van törve a lábam. De ez nem változtat azon, hogy féreg vagy.
42/61 Smartguy86 válasza:
Jaj a hiúság. Egyből a védekezés :D Tündérke, te azért vagy divatbolond, mert másoknak akarsz tetszelegni. Magadért nem öltöznél ilyen nevetséges hacukákba... Ennek oka van: feltűnés! Majd rájössz, hogy nincs értelme, addig meg hordjál csak masnikákat...
43/61 A kérdező kommentje:
És ez kit érdekel?:D szarok a gyökér véleményedre te hülye p*cs
2011. aug. 8. 15:14
44/61 anonim válasza:
Ez nem vélemény, ez az igazság!
18/f
45/61 A kérdező kommentje:
Ezt azért tudod ilyen jól mert te ilyen vagy?Vagy mert mindeneggyes nap ittülsz a gyk előtt és semmi mást nem csinálsz?na mesélj csak..;)
2011. aug. 8. 15:16
46/61 anonim válasza:
Az élet más területén legyél igényes,hiddel többet érsz vele! Mondjuk kezd a beszédstílusoddal!
47/61 A kérdező kommentje:
ohh ha ennyire belelátsz másokba akkor ajánlom az rtl-en az asztrocentert jelentkezz;)
2011. aug. 8. 15:19
48/61 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy itt ülök minden nap? Amúgy pedig már mondtam, hogy el van törve a lábam. De a te eszeddel mondatok összerakni nehéz lehet. Hülye p*csa.
49/61 Smartguy86 válasza:
18 éves létedre nem vagy egy intelligencia-csoda, azt meg kell hagyni. Tudod, attól, hogy divatos vagy, meg követed amit a kozmó diktál, még nem vagy érett nő...
50/61 A kérdező kommentje:
Na mivan nincs más a repertoárodban?? Onnan tudom hogy akinek akkora a tapasztalata trollkodásba mint neked az gondolom nem most kezdte a gykzást..:D
2011. aug. 8. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!