Veletek is volt már olyan, hogy nagyon elcs. Szték a hajatokat? :/
Figyelt kérdés
Amíg fodrász beszárította tetszett, de mosás után nem bírok semmit kezdeni vele. Tiszta rövid, oldalt hosszabb de megvan ritkítva, olyan mint a széna...tök el vagyok keseredve, mert amúgy meg nagyon lassan nől a hajam....:S2011. aug. 4. 01:01
11/15 anonim válasza:
Nekem azt mondta a fodrász, hogy profi szerekkel sérülésmentesen feketéből világosbarnát fog csinálni... na persze... majdnem derékig érő volt a hajam, szép és egészséges. Lett belőle egy zöldesen fénylő (néha narancssárgásan)akármi, ami hajnak nem nevezhető. Annyira sérült, hogy vállig le kellett vágatni. Még mindig törik és olyan, mint a szalma. Pedig eltelt már majdnem egy év... :S Hát gondolhatjátok, hogy ki voltam borulva. :( És még mára sem jött rendbe, pedig nem vasalom, nem festem már. :(
12/15 anonim válasza:
Nekem két hónappal ezelőtt vágta le a fodrász a hátközépig érő hajamat vállig érőre (sőt annál is rövidebb) nagyon nagyon megbántam :(
13/15 anonim válasza:
Hát én ezek után úgy döntöttem, hogy magamnak nyesem majd a hajamat, nekem is nem 1x elcseszte a fodrász. Persze, ő beállította nekem, de basszus aludjak burokban és ülve? Másnap kezelhetetlen volt a hajam....
14/15 A kérdező kommentje:
Na halihó! Utánajártam egy kicsit a dolgoknak, és a ricinusolajról ódákat zengenek! Állítólag gyorsabban is nől tőle a haj, és jobb lesz az állaga is!
Valakinek tapasztalatok? Én indulok a gyógyszertárba...:)
2011. aug. 4. 13:37
15/15 anonim válasza:
nekem is volt úgy h elrontotta nem 1x. egyik alkalommal nem olyanra vágta a hajamat amilyenre szerettem vna, akkor újra elmentem, aztán már sikerült neki. egy másik alkalommal pedig úgy elrontotta a fufrumat, h azóta is ha kivan engedve a hajam, feltűzöm a fufrum egy virággal, vagy hullám csattal.
sztem próbáld ki ezt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!