Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vasaljátok a hajatokat? Ha...

Vasaljátok a hajatokat? Ha igen miért? Ha nem miért nem? =)

Figyelt kérdés

Lehet hülye kérdésnek tűnik, hogy "Ha igen mért". Tudom, azért, hogy egyenes legyen, de pl. arra gondolok, hogy azért, mert göndör a hajatok és nem szeretitek stb.

Bocsi ha értelmetlenül fogalmaztam.

Köszi a válaszokat. :)

2010. szept. 28. 19:34
 1/8 anonim ***** válasza:

hát nekem hullámos hajam van, néha kiegyenesitem néha begöndöritem..

csak azért szoktam hajvasalót használni, mert már unom hogy hullámos, és igy változatos a hajam:D

2010. szept. 28. 19:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Nyílegyenes a hajam, úgyhogy nem. De inkább vasalnám. Igen, sokszor akar az ember olyat, ami neki nem olyan.
2010. szept. 28. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Göndör a hajam, de elég rövid, és így nem mutat valami jól:/ Most növesztem, amíg nem nő meg egy normális szintre, addig vasalom, utána természetesen nem! Szerintem a göndör haj 1000szer szebb, nagyon szeretnék, hogy végre az enyém is olyan lehessen!
2010. szept. 28. 19:48
 4/8 anonim válasza:
Igen,szoktam néha vasalni.Amúgy egyenes hajam van,csak hajmosás utáni napon általában hullámos,olyankor kivasalom.Naponta nem szoktam,mivel eléggé roncsolja a hajat.Saját tapasztalatból irom.Barátnőmnek a hosszú haját kellett miatta levágatnia.Azóta nem vasalja. :)
2010. szept. 28. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam vasalni, ssoha nem is vasaltam. Azért, mert nem fogom eltöredeztetnia hajamat, meg vagyok elégedve a hullámosságával, illetve nem fogom csak azért vasalni, mert divatba jött, hogy "na most szégyen a hullámos haj és egyenesítsük ki".

15/l

2010. szept. 28. 20:20
 6/8 anonim ***** válasza:
hullámos hajam van, és nem mindig vasalom. Általában tetszik így, és nincs is időm minden reggel kivasalni....
2010. szept. 28. 20:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) Én is vasalom 1 héten egyszer, de leállok vele, mert eléggé eltört tőle a hajam. :/
2010. szept. 28. 21:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha igen, akkor ki van engedve. Ha nem akkor össze van fogva. Szeretem ha egyenes. :) Ha összefogom, akkor nemlátszik a hullámosság. :D
2010. szept. 29. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!