Hány fokon vasaljátok a hajatokat? és mennyire dús vagy vékony szálú?
Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 18:39
1/13 anonim válasza:
nem az a lényeg hogy mennyire dús.
vékony szálú-140-150 fokon
normál vastagságú-160-170
vastagszálú-180
de magasabb fokon nem érdemes vasalni mert attól csak töredezni fog a hajad nagyon..és akkor elég nehezen fog nőni. :)
2/13 anonim válasza:
vastagszálú hajam van, 200-210 fokon vasalom.
ha sietek, 230.
3/13 anonim válasza:
240°C
amig nem szőkítettem, és nem voltak egészségügyi problémáim, addig dús volt. most olyan... se nem vékony se nem dús... :/
17L
4/13 anonim válasza:
szőkített hajat meg mégúgyse jó olyan magas hőfokon vasalni.nagyon tönkreteszi a hajat.
5/13 anonim válasza:
180-190.. ennél magasabban sohasem, de nekem vastagszálú hajam van, de így is tönkrevágja
6/13 anonim válasza:
180-on és tökéletesen egyenes és vissza sem göndörödik, max eső után, amikor nagyon párás a levegő. de olyankor viszem magammal és 160-170-en újra vasalom.
7/13 anonim válasza:
180°C on én is.
Nekem is vastagszálú de nem tudom észrevettétek-e h elvékonyodik a hajnak a vége.
Nektek is történt ien?
18/F
8/13 anonim válasza:
Nekem szerintem a vastag és vékony közötti a hajam. 170-180fokon vasalom, de használhatok bármilyen hővédőt, mindig törik a vége. Próbáltam már alacsonyabb fokon is vasalni, de úgy is tört...
9/13 anonim válasza:
vastagszálú,dús,és a max hőfokon szoktam 220!!
10/13 anonim válasza:
Nekem full szőke hajam van, nem a legvilágosabb fajta de eléggé az. én általában 150 en szoktam, és jól használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!