Lányok! Hogy szeretitek hordani a hajatokat?
Most vágattam le nemrég, most kb. a dekoltázsomig ér a hajam. Többnyire kivasalom és kiengedve hordom (hetente 2x vasalom ki, hajmosás utáni reggel). Van, amikor összefogom lófarokban és akkor csak kicsi a copfom, van amikor oldalra fogom, van amikor kettőbe.
De többnyire kiengedve hordom, úgy jobban szeretem:)
A göndör haj is jól áll, azt mondják, csak azzal sokat kellene szenvednem, mert tovább tart begöndöríteni, mint kivasalni + 2-3 óra múlva - hiába lakkozom le - kinyúlik a hajam, estére pedig már kész katasztrófa és akkor másnap reggel megint vagy göndöríteni, vagy vasalni kell, hogy normálisan álljon. Szóval göndöríteni csak alkalmakra szoktam:D
Ja, és van néhány hajpántom, azt szoktam még néha a hajamba tenni.
15/L
Általában kiengedve, de itthon szeretem felcsatolva.
15/L
ha friss akkor még kiengedve(mert úgy áll a legjobban), aztán általában szoros lófarokban, de manapság sokat hordok hajpántokat is, vagy mondjuk oldalra fogom össze, és néha a konty is előfordul.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!