Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Veletek is volt már olyan,...

Veletek is volt már olyan, hogy nagyon elcs. Szték a hajatokat? :/

Figyelt kérdés
Amíg fodrász beszárította tetszett, de mosás után nem bírok semmit kezdeni vele. Tiszta rövid, oldalt hosszabb de megvan ritkítva, olyan mint a széna...tök el vagyok keseredve, mert amúgy meg nagyon lassan nől a hajam....:S
2011. aug. 4. 01:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A fodrászok többsége ámokfutó!!! Javaslom, h hord kontyba amíg nem nő meg rendesen. Vagy copfba.
2011. aug. 4. 01:04
 2/15 A kérdező kommentje:

Nem nyávognék, ha olyan hosszú lenne hogy copfba tudom kötni. de sajnos hátul tüsi

azért köszi:)

2011. aug. 4. 01:11
 3/15 anonim ***** válasza:
volt hat. fel evig szenvedtem a rovid hajammal, énse tudtam összefogni, igaz nem tüsi volt, de sajnos nagyon megszenvedtem enis azt az idoszakot. honapokba telt mire embernek éreztem magam :D szal részvétem :S
2011. aug. 4. 01:33
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
meg kene probalnod beszaritani ahogy a fodrasz csinalta. idovel biztos sikerul
2011. aug. 4. 01:34
 5/15 anonim válasza:

Volt, mikor frufrut vágattam.. nah az nagy butaság volt.. :D

Amúgy nagyjából tudom csak elképzelni, de ha olyan, amilyennek gondolom, akkor vegyél egy nagyobb körkefét, és azzal szárítsd be a hosszabb részét.

2011. aug. 4. 01:38
 6/15 anonim ***** válasza:
Vegyél ricinusolajat. Vannak blogok vele kapcsolatban. Keress rá! :)
2011. aug. 4. 05:57
 7/15 anonim ***** válasza:
ja, nem is vágatom többet rövidre. Fél évbe is beletelik, mire normálisan fogok kinézni. Addig vasalok ezerrel, talán nem megy tönkre a maradék hajam tőle.
2011. aug. 4. 06:44
 8/15 anonim ***** válasza:
Uhhh olyat nekem is vágtak már. Nem is tudom, honnan jön ez a hülyegyerekhaj-ötlet. Én bementem a hajammal, amit szerettem, hogy vágjon belőle valamennyit, megkérdezte, nem akarok-e valami menőbbet, mondtam, hogy oké, én kölönben nagy jelentőséget soha nem tulajdonítok neki, majd megnő. Erre levágta ilyenre :o de miért?? Minek?? Nálam az lett a vége, hogy mire a tüsi megnőtt olyan 8-10 centis vállalható hosszúságúra, a barátom levágta hozzá a többit :D
2011. aug. 4. 07:34
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen:( Nekem szerencsere olyan hosszban volt,hogy fel is tudtam tuzni,meg kontyba tudtam rakni,szoval meg ez a szerencse,de mar soha tobbet nem megyek ahoz a fodraszhoz!!!
2011. aug. 4. 08:44
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer volt.

Előző alkalommal tök jól levágta a fodrász. Vittem neki a képet, hogy ugyanolyat szeretnék. Úgy elszúrta, hogy pár nap múlva el kellett mennem egy másikhoz, hogy mindegy, mit csinál vele, csak nézzek ki normálisan. Így a vállig érő helyett lett egy fülemig érő, annyit le kellett vágni. :( 1 évbe telt, mire visszanőtt arra a hosszúságra, amit szeretek, bár nem állt rosszul a rövid haj. Csak azt nem szeretem...

2011. aug. 4. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!