Nagyon dagadt vagyok? Szerintetek ez már a kövér kategória?
2011. júl. 31. 23:28
71/76 anonim válasza:
én tényleg kövér vagyok, elhiheted, neked inkább csak még nőiesedned kéne. nem írtad, ha jól láttam, de szerintem csak 15 körül lehetsz.
Bocs, ha tévedtem.
kedves utolsó, mint említettem kövér vagyok, de ilyen sem szeretnék lenni. nekem ez a nőiestől messze van. amikor a borda kilátszik, az miért szép? bocsánat, ízlések és pofonok, de talán ezért érzi magát kövérnek a kis hölgy.
72/76 anonim válasza:
Úristen!
Hogy vagy képes egyáltalán lefényképezni magad és megmutatni nekünk a dagadt hájas testedet!Nem szégyelled magad!?.
Ne haragudj de egyszerűen nem értelek!Vannak nálad ezerszer kövérebb és formátlan testalkatú lányok:S
Hányan akarnának hozzád hasonlítani, hülye egy lány vagy mondhatom.
Inkább legyél boldog hogy így nézel ki.
73/76 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem vagy dagadt,sőr qrva jó tested van,komolyan bejön (Y) írj privátot ha gondolod
74/76 anonim válasza:
dagadt? nagyon szép alakod van :)
75/76 anonim válasza:
Te még nagyon messze vagy a kövérségtől.
76/76 anonim válasza:
Miért nem teszel rendet magad körül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!