Nagyon dagadt vagyok? Szerintetek ez már a kövér kategória?
2011. júl. 31. 23:28
11/76 anonim válasza:
A lényeg hogy formásodnod kell!
12/76 Uluka Nana válasza:
ümmm hh egész jóóó:))) 89/f
13/76 anonim válasza:
Mert anorexiás csontos francok vesznek körül.
14/76 anonim válasza:
A 2. képen az ott egy víziló az ágyon?:D
15/76 A kérdező kommentje:
azzz:D
2011. júl. 31. 23:35
16/76 anonim válasza:
Tipikus.
Te nem a dagatságodat takargatod,mert nem vagy az,hanem azt,hogy kezdesz nőiesedni és másképpen néznek rád a férfiak.
Magyarán,félsz még a fa,sztól.
17/76 anonim válasza:
tyű. én meghúználak már bocs:$ ,dehogy vagy dagadt csak önbizalomhiányos
18/76 anonim válasza:
Neked nem önbizalomhiányod van, hanem testképzavarod. Nem vagy kövér, de nem is vagy izmos, jó alakú sajnos. Sportolj sokat és ne koplalj.
19/76 anonim válasza:
én ugyanezt csináltam mint te. bebeszéltem magamnak, mindenféle gyomor bajom lett mert nem ettem, stb. aztán eltelt 1-2-3év, felszedtem egy csomót, és visszanéztem a képeimet.. nah azt kellett volna látni. teljes összeomlás hogy anno ilyen hülyén viselkedtem. hogy nőies alakom volt, és kövérnek láttam magam. élvezd ki, nem baj ha formás vagy. a pasik nem az anorex ribiket szeretik hanem akin van mit fogni.ennyi. ne hagyd hogy elszaladjon ez az állapotod, élvezd ki, és nem arra célzom hogy ""atomribi"" légy. egyszerűen hagsúlyozd, szeresd a tested.. ennyi.. tudod mennyi szenvedéssel jár másnak hogy így nézzen ki?? ezért írtam hogy súlyos önkép zavarod van..
20/76 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!