Nagyon dagadt vagyok? Szerintetek ez már a kövér kategória?
2011. júl. 31. 23:28
21/76 anonim válasza:
Hát nem tudom hogy kezdesz-e nőiesedni ahogy az egyik válaszoló is írta, mert az még nagyon nem látszik rajtad,de ha még nagyon fiatal vagy majd az is el fog kezdődni később,és utána leszel igazán csini.Most még egy kicsit fejletlen vagy de aranyos.
22/76 anonim válasza:
nem vagy dagadt!!! annyi hogy 1 kicsit sportolj hogy karcsúbb és formásabb legyél, ez minden:P
23/76 anonim válasza:
Szerintem pont ez az ideális. Nem is túl duci, nem is túl sovány.
24/76 A kérdező kommentje:
2011. júl. 31. 23:45
25/76 anonim válasza:
sztem foggyáááá le !!!!!! :O :O :O
26/76 anonim válasza:
Nem lehet,hogy vemhes vagy?
És mit sportolsz?
Ha semmit,akkor miért nem?
27/76 anonim válasza:
Nincs ott semmi... SZerintem tökjól néz ki.
28/76 anonim válasza:
nem vagy kövér :) ha nagyon zavar csinálj rendszeresen pár felülést :)
29/76 A kérdező kommentje:
röpiztem 3 hónapig..előtte 2 évig kéziztem akkor 3 évig szertornáztam 2 évig társastáncra jártam meg 2 kosár edzsésen voltam...:D De a kézit meguntam,a szertornát meg abbahagytam mert mások se csinálták már.. 1 éve már semmit nem sportolok mert nincs hozzá kedvem lusta vagyok..sajnos.:(
2011. júl. 31. 23:51
30/76 anonim válasza:
Hmm... Én fiú vagyok, és látom azt a kidudorodó sz*rt. Nekem is ilyen a hasam (picit nagyobb), és azt a kidudorodó valamit nem tudom eltüntetni semmilyen diétával, vagy edzéssel, felüléssel... semmivel. Barátkozz meg vele, szerintem egyáltalán nem csúnya. :) Ha engem kérdeznek, hogy mi az ott, annyit mondok, hogy a beleim, mert abból ugye nem lehet fogyni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!